Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 3.3.
Večeras vas na malim ekranima očekuje prgršt izvrsnih serija i filmova, a mi smo izdvojili one najbolje

TV Preporuke dana - Subota 3.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 3.3.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Izet ne odustaje od Milene. Stoga, da bi je impresionirao, organizira intenzivnu njegu za goluba. Damir da bi pred Ladom dokazao svoju muškost, posluša Izetov savjet te traži od Samira da mu iscenira napad u San Remu. Damirova predstava neslavno završi obzirom da Damir napadne potpuno pogrešnog momka. Faruk skuplja hrabrost da se javi Senadi nakon smrti njenog zaručnika. Istovremeno, ohrabruje svog starog prijatelja Igija koji je u istoj situaciji, a ni ne sluti da bi upravo radi njega mogao ostati bez Senade. Milorad napokon ima razlog da likuje. Naime, ovaj put je uspio u svom naumu da se osveti Izetu radi Željke, te Izet ostaje bez Milene. Marija upozorava Faruka da Neska nije idealna žena za njega, te mu pokušava pomoći. Radi te njene dobre namjere, Faruk raskida sa Neskom, ali i Suada sa Zoranom.

Crna Guja, HTV 3 u 21:30h
Edmund i poručnik Barley baš jedu fini štakorski stroganoff u svom šatoru kad stigne vijest da ujutro postrojbe kreću u juriš. Može li glumljenje ludila pomoći Edmundu da se dočepa Calaisa?

Monk, RTL 2 u 22:10h
Iako nije dobio dozvolu za obavljanje detektivskog posla, Monk je odlučan riješiti slučaj paleža i ubojstva, tj. pronađenog tijela bez udova…ali i nestanak šešira novog komesara (Saverio Guerra).

FILMOVI

Avanture gospodina Peabodya i Shermana, RTL u 20h
Gospodin Peabody je uspješni poslovnjak, izumitelj, znanstvenik, gurman, dvostruki osvajač olimpijske medalje, genijalac… a uz to je i pas! Uz pomoć svog najnovijeg izuma s usvojenim sinom Shermanom otputovat će u prošlost i proživjeti najpoznatije događaje koji su obilježili čovječanstvo te upoznat neke od najzanimljivijih ličnosti iz naše povijesti.

Sakupljač kostiju, Doma TV u 20h
"Sakupljač kostiju" je film za ljubitelje trilera mračne atmosfere, čija se radnja redovito odvija na zabačenim i jezovitim gradskim lokacijama. Denzel Washington briljira kao nepokretni forenzičar, a Angelina Jolie kao policajka koja kamerom nadomješta njegov vid i sluh na licu mjesta zločina.

16 blokova, RTL 2 u 20:15h
New York. Neposredno uoči završetka noćne smjene mrzovoljni policijski detektiv Jack Mosley (B. Willis) dobije od zapovjednika zadatak ispratiti sitnog kriminalca Eddieja Bunkera (M. Def) iz pritvora do sudnice, u kojoj mora svjedočiti. Ostarjeli Mosley umoran je od posla i ovisan o alkoholu, te želi zadatak obaviti što brže, kako bi se na miru posvetio čašici. Ipak, pred njim je najuzbudljivije jutro u životu. Naime, odmah nakon što Mosley preuzme svjedoka-zatvorenika i s njim krene u pravcu suda, nasred ulice ih napadnu naoružani kriminalci, pokušavajući ustrijeliti Bunkera. Mosley ih svlada i pobjegne sa štićenikom u obližnju zgradu iz koje pozove u pomoć svoje kolege.

Jurski park, RTL u 21:45h
John Hammond (Richard Attenborough), ekscentrični milijarder koji je na čelu korporacije InGen, primoran je pozvati ekipu stručnjaka da ispita sigurnost Jurskog parka. Tim stručnjaka se sastoji od paleontologa Alana Granta (Sam Neill), paleobotaničarke Ellie Sattler (Laura Dern) i matematičara, to jest kako sam sebe naziva "kaotičara", Iana Malcolma (Jeff Goldblum). Njima se pridružuje i sam odvjetnik koji je zatražio istragu Donald Gennaro (Martin Ferrero). No ovaj tim znanstvenika ni ne sluti o kakvom se tu parku radi. Sve dok se u jednom trenutku pred njima ne nađe živi Brahiosaur . Zatim sreću Dilophosaurusa, a zatim kreću u potragu za T-rex-om. Tokom nastavka vožnje susreću i bolesnog Triceratopsa. Ellie Sattler ostaje s Triceratopsom, a ostali nastavljaju s putovanjem kroz čudnovati park.

Posljednji kineski car, HTV 3 u 23:15h
Posljednji kineski car Pu Yi (J. Lone) u trećoj je godini života postavljen na prijestolje i odveden u Zabranjeni grad gdje bez obitelji i prijatelja provodi djetinjstvo i ranu mladost. Nikad nije potpuno sretan ni slobodan. Ne smije napuštati palaču u kojoj se sve više osjeća kao u zatvoru. Dolazak škotskog tutora Reginalda Johnstona (P. O'Toole) u njemu budi još veću znatiželju za upoznavanjem svijeta, posebno Zapada i zapadnih običaja. U šesnaestoj godini ženi se s lijepom Wan Yung (J. Chen), ali uzima i k srcu priraslu konkubinu Wen Tsiu. Nakon što je u međuvremenu morao abdicirati, prisiljen je napustiti palaču. Vraća se u rodnu Mandžuriju koju 1931. okupira japanska vojska. Japanci mu omogućuju povratak na prijestolje u toj pokrajini, ali ga zapravo koriste kao svoju lutku. On se pretvara u dekandentnog playboya. Nakon Drugog svjetskog rata zarobe ga Rusi i predaju kineskim komunistima koji ga zatvore i "preodgajaju". Pu Yi završava kao običan vrtlar u pekinškom botaničkom vrtu, ali napokon sretan...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala