Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čuvar zakona Givens nastavlja borbu protiv kriminala!
Šestu sezonu nagrađivane serije "Pravednik" možete pratiti od 17. veljače na kanalu Doma TV

Čuvar zakona Givens nastavlja borbu protiv kriminala!

Doma TV na male ekrane premijerno donosi šestu sezonu nagrađivane kriminalističke serije Pravednik, o tihome čuvaru zakona koji se u malom gradiću stalno susreće s opasnosti i kriminalom. U ovoj sezoni rivalstvo Raylana i Boyda dodatno zakompliciraju izdaje, spletke i veliki plan pljačke.

Šesta sezona kriminalističke serije od 17. veljače na Doma TV-u!

Savezni šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) čuvar je zakona, a pravdu istjeruje na način da je uvijek on meta kriminalaca te se često nađe u sukobu s nadređenima. Progone ga duhovi prošlosti te iz Miamija stiže u Kentucky, u maleni gradić u kojem je rođen i gdje se sad bavi poslom koji mu najbolje ide. Trudi se riješiti sve probleme i kriminalcima pokazati gdje im je mjesto.

Šesta sezona serije Pravednik započinje s Raylanovim sudjelovanjem u slučaju RICO protiv Boyda radi kojeg je odvojen od novorođene kćeri. Ava, kao Raylanov doušnik, ne želi otkrivati informacije o Boydu iako zna kako će ju to vratiti u zatvor. Ipak, odluči sudjelovati pa pomaže Raylanu sakupiti potrebnu dokumentaciju o Boydu, no ujedno igra i dvostruku igru što je dovede do bezizlazne situacije.

U finalu sezone dolazi do otvorene vatre s obje strane, no Boyd uspije pobjeći, dok Avu uhvati policija. U sukobu s Boonom Raylan dobije metak u šešir, no Boona pogodi u prsa te on umre. Provjeravajući svoju ranu, Raylan vidi kako Ava uzima njegov auto te bježi. Svi nastave sa životom te nas serija vodi 4 godine unaprijed, gdje Raylan svaki trenutak provodi s kćerkicom, a Ava živi mirnim životom na ranču sa svojim sinom za kojeg Boyd ne zna.

U šestoj sezoni kulminirat će Raylanovo i Boydovo rivalstvo koje dodatno zakompliciraju Avina izdaja, spletke Averyja Markhama i plan da ga opljačkaju Boyd, Wynn Duffy i Markhamov tajni protivnik.  Boyd uspije opljačkati Markhama, ali Raylanov plan da ga uz Avinu pomoć uhvati završava tragičnim posljedicama. Raylanov posao, život i budućnost ugroženi su kao nikad.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala