Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veljača na HBO-u
Izdvojene premijere hit filmova i serija koje u veljači stižu na HBO kanale i usluge

Veljača na HBO-u

Foto: HBO

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

OVDJE I SADA
Premijera 12. veljače 20.00 h na HBO-u, ponedjeljkom nove epizoda u 20.00 h na HBO-u
Priča prati suvremenu višerasnu obitelj: profesora filozofije (Tim Robbins), njegovu ženu odvjetnicu (Holly Hunter), troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije te njihovo jedino biološko dijete. Ovu naizgled savršenu, progresivnu obitelj zapravo muče duboki razdori. Tada jedno od djece počinje vidjeti stvari koje drugi ne mogu. Je li to mentalna bolest? Ili nešto drugo? Serija je tragikomična meditacija o složenim silama koje djeluju na ljude današnjice.

DVOJNIK
Premijera 16. veljače u 20.00 h na HBO-u, petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u
Špijunski SF triler s metafizičkim zapletom, Dvojnik se bavi tajnim svijetom skrivenim ispod naše svakodnevice. Howard Silk (J. K. Simmons) obični je kotačić u birokratskoj mašineriji UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad Howard otkrije da njegova organizacija čuva tajnu u prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje, gdje je jedini komu može vjerovati praktički identični dvojnik iz paralelnog svijeta. Serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi te postavlja vječno pitanje: što da su nam životi mogli biti drukčiji?

DRUG DETEKTIV
Premijera 18. veljače u 21.50 h na HBO 3, nedjeljom nove epizode u 21.50 h na HBO 3
U akcijskoj i krvavoj prvoj sezoni nalazimo detektive Gregora Anghela i Iosefa Baciua dok istražuju ubojstvo kolege Nikite Ionesca i pritom razotkrivaju subverzivnu spletku za uništenje njihove države iza koje stoji – a što drugo – nego najveći neprijatelj: kapitalizam. Iako je voljena serija nažalost zaboravljena nakon pada Berlinskog zida, ponovno je otkrivena i digitalno remasterirana, a glavnim junacima glasove su dali Channing Tatum i Joseph Gordon-Levitt.

S ONE STRANE
Premijera 21. veljače u 21.00 h na HBO 3, srijedom nove epizode u 21.00 h na HBO 3
Holden Matthews, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove astrofizičke sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora otkriti što mu se dogodilo tijekom proteklih 12 godina i prilagoditi se životu u svijetu koji se u međuvremenu uvelike promijenio. No možda najveće pitanje od svih jest zašto se to dogodilo baš njemu? Dok se Holden pokušava priviknuti na punoljetnost, tajanstvena žena po imenu Willa upozorava ga da ne vjeruje ljudima oko sebe.

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA SA JOHNOM OLIVEROM V
Premijera 23. veljače u 21.00 h na HBO 3, petkom nove epizode u 21.00 h na HBO 3
Jedna od najduhovitijih i najsvježijih osobnosti koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, John Oliver stiže na HBO u ovom serijalu koji daje aktualan pogled na tjedne vijesti, politiku i tekuće događaje. Svaka epizoda daje Oliveru jedinstvenu platformu odakle može nuditi svoje specifično gledište o svjetskim problemima uz razne posebne goste i segmente.

NOVE EPIZODE HIT SERIJA

MOZAIK, utorkom nove epizode u 21.50 h na HBO-u

RASTAVA, ponedjeljkom nove epizode u 21.00 h na HBO-u

NA TUĐEM KAUČU, ponedjeljkom nove epizode u 21.30 h na HBO-u

SUMRAK TEMPLARA, petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

GDJE IMA DIMA, petkom nove epizode u 22.00 h na HBO 3

MARATONI SERIJA

MILIJARDE I. i II.
Maraton I. sezone 03. veljače od 18.00 h na HBO 3
Maraton II. sezone 10. veljače od 18.00 h na HBO 3
Sve epizode dostupne su na HBO GO

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Redatelj Michael Bay i izvršni producent Steven Spielberg donose dosad najveće i najeksplozivnije Transformerse, Transformers: Posljednji vitez. Najveći junak našeg svijeta postaje naš najžešći neprijatelj kad Optimus Prime pokrene misiju za spas Cybertrona tako što će uništiti Zemlju. Sada Bumblebee i Cade Yeager (Mark Wahlberg) moraju povesti Autobote protiv svog bivšeg saveznika u konačnoj bitki za spas čovječanstva od uništenja. Premijera: 04. veljače u 20.00 h na HBO-u.

Dwayne Johnson i Zac Efron udruže se i poduzmu više nego što im dužnost nalaže u divljoj i urnebesnoj akcijskoj komediji Spasilačka služba koju možete pogledati 11. veljače u 20.00 h na HBO-u. Kad opasni val zločina zapljusne plažu, legendarni poručnik Mitch Buchannon (Johnson) predvodi svoj elitni odred hrabrih spasilaca u misiji koja dokazuje da ne morate nositi značku da spasite zaljev. Kad im se pridruži trojac mladih regruta, uključujući bivšeg olimpijca Matta Brodyja (Efron), napustit će plažu i krenuti na tajni zadatak da unište bezočnu poslovnu ženu (Priyanka Chopra), čiji podli planovi prijete budućnosti zaljeva.

U napetoj seksi komediji Luda djevojačka pet najboljih prijateljica sa studija (koje glume Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer i Zoë Kravitz) ponovno se nađu deset godina poslije na divljem djevojačkom vikendu u Miamiju. Njihovo žestoko tulumarenje pođe po zlu kad slučajno ubiju muškog stripera. Dok to sumanuto pokušavaju prikriti, na koncu se još više zbliže kad im to najviše treba. Premijera: 18. veljače u 20.00 h na HBO-u.

Nakon što ga iznenadi nova generacija munjevitih trkača predvođenih arogantnim vunderkindom Jurom Gromom, legendarni Munjeviti Jurić odjednom se našao na margini, izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio na stazu, trebat će pomoć gorljive mlade tehničarke Klare Ramirez, inspiraciju pokojnog Fantastičnog Hudsona Horneta i nekoliko neočekivanih obrata sudbine. Pogledajte visokooktanski hit Auti 3 krcat nezaboravnim likovima, spektakularnom animacijom i brzinskom zabavom 25. veljače u 20.00 h na HBO-u!

Svako doba ima svoje vizionare čiji genij mijenja svijet, ali to se rijetko događa bez borbe oko toga što se točno dogodilo i tko je sve prisustvovao stvaralačkom trenutku. Društvena mreža opisuje jedan takav trenutak u kojem je izumljen Facebook kroz sukobljena stajališta mladih genijalaca koji svi tvrde da su prisustvovali njegovu začetku. Svatko priča svoju verziju priče o Facebooku u ovome višeslojnom portretu poslovnog uspjeha iz 21. stoljeća prikazujući obje njegove strane - mladenačku fantaziju i konačnu realnost a pogledati ga možete 07. veljače u 16.05 h na HBO 2.

Skrivene brojke prepričavaju važnu priču o elitnom timu crnih matematičarki u NASA-i koje su pomogle Americi pobijediti u svemirskoj utrci sa suparničkim Sovjetskim Savezom i istodobno ubrzale potragu za jednakim pravima i prilikama. Napokon, na ekran dolazi priča o vizionarskom trojcu žena koji je nadišao rod, rasu i profesionalne granice na putu k pionirskim letovima u svemir a emitirati će se 14. veljače u 16.00 h na HBO 2.

Čuvari galaksije vol. 2 Marvel Studija nastavljaju avanture tima na putu vanjskim granicama kozmosa a prikazivati će se 17. veljače u 16.45 h na HBO 2. Čuvari se moraju boriti kako bi zadržali svoju novopečenu obitelj na okupu dok otkrivaju tajnu pravih roditelja Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi fanova iz klasičnog stripa pritječu upomoć našim junacima dok se Marvelov filmski univerzum nastavlja širiti.

U filmu Logan: Wolverine Hugh Jackman posljednji put reprizira svoju legendarnu ulogu Wolverinea u sirovoj, moćnoj samostalnoj dramskoj priči o žrtvi i iskupljenju. Godina je 2029. Mutanti su nestali – ili su vrlo blizu toga. Premijera: 18. veljače u 20.55 h na HBO-u.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

ČASOPIS ROLLING STONE: PRIČE S RUBA

Dvodijelni dokumentarac kronika je posljednjih 50 godina američke glazbe, politike i popularne kulture kroz perspektivu časopisa koji je shvatio da je rock'n'roll bio više od glazbe – bio je kulturna sila koja je pomogla oblikovati Ameriku i odredila naraštaje.
Premijera:
1. epizoda 15. veljače u 22.25 h na HBO -u
2. epizoda 22. veljače u 22.05 h na HBO-u

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala