Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Supertalent - Treća emisija uživo
Nogometna euforija, iluzionizam, cheerleading, klavirske minijature u trećoj polufinalnoj epizodi "Supertalenta"

"Supertalent" - Treća emisija uživo

Foto: Nova TV

Imena četvero finalista Supertalenta su poznata, a kojih dvoje će im se još pridružiti u finalu, saznat ćemo nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzeli Martin Kutnar, Step boys, Gabrijel Čačić te Scifidelity orchestra.

Martin Kutnar i Scifidelity orchestra opravdali su povjerenje koje su im ukazali Janko te voditelji Rene i Igor stisnuvši zlatni gumb. U polufinalu pokazali su da mogu još više i još bolje, pa su ih sukladno tome gledatelji nagradili prolaskom u finalu, a hoće li to za rukom proći i Antoniji Dori Pleško, koju je u finale lansirala Maja Šuput, doznat ćemo u nedjelju.

Na audicijama, Argentinac Juan Augustin Lopez, osvojio je žiri svojim mash upom na tri strana jezika, a što će izvesti ovoga puta, ostaje nam za vidjeti. Od plesača vidjet ćemo sedmogodišnju stepericu Ritu Sinanović, još jedan dvojac iz Slovenije, Flipping art koji su svojim vratolomijama šokirali žiri te skupinu veselih cheerleadera iz Širokog Brijega – Cheer Široki.

Od glazbenika u trećoj emisiji uživo vidjet ćemo grupu Deaf band Dlan koji su na audiciji sve prisutne ostavili bez teksta svojim nevjerojatnim telanzom osjećanja glazbe te talentirane glazbenice na klaviru – Lanu Topalović i Anu Maltar.

Milan Carević, čiji je talent tehniciranje s nogometnom loptom, donijet će pravu nogometnu euforiju u studio Supertalenta, Filip Vojković pokazat će što još sve može sa svojim yo-yom, a Aleksander Štucl, mađioničar iz Celja, pokušat će još jednom ukrasti pozornost žirija i odvesti ih u svijest iluzije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala