Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MojTV doznaje: Tatjana Jurić napušta RTL zbog Antene Zagreb!
Više nije lutka za blesimetar - ekskluzivno znamo da želi koristiti mozak, i da je dobila priliku

MojTV doznaje: Tatjana Jurić napušta RTL zbog Antene Zagreb!

Nakon Vanje Halilović, RTL Televiziju napušta još jedna poznata ljepotica, doduše, u sasvim drugim uvjetima. Tatjana Jurić, kako smo ekskluzivno objavili prije mjesec dana, ne namjerava produljiti ugovor s TV postajom kojoj je vjerna već pet godina. Osim zasićenosti poslom na RTL-u, razlog tomu je i novi poslovni izazov. Kako doznajemo iz provjerenih izvora, Tatjana Jurić uskoro će postati zaštitno lice radio postaje Antena Zagreb, koja u svojim redovima već ima Barbaru Kolar i Zlatu Mück (imate li vi, možda, pück na Zlatu Mück?) i ne namjerava stati kad su zvjezdana imena u pitanju.

Tatjana diplomatski nema komentara

S obzirom da vijest dolazi iz redova spomenute radijske postaje, koja za novu zvijezdu ima velike planove, za komentar smo upitali i Tatjanu Jurić. "Moj ugovor s RTL-om istječe uskoro, dotad nemam komentara", kao po špagi nam je odgovorila atraktivna voditeljica čije lice, po svemu sudeći, uskoro više nećemo gledati na malim ekranima. RTL Televizija time, nakon Sanje Doležal i još pokojeg uspješnog lica, ostaje bez zaštitnog znaka za kojeg do samog isteka aktualnog ugovora nisu pronašli primjereni angažman. Čitanje s blesimetra u "Explozivu", naime, već duže vrijeme ne zadovoljava voditeljicu, a njezinom ostanku nisu pridonijeli ni (propali) "Hrvatski top model" (u kojem je, nažalost, više kompromitirala svoje ime nego ga promicala", pa niti rubrika "Kako ljudi žive", koju je iskamčila u prošlom proširenju ugovora.

Tatjana je očito poželjela pravi preokret, a dobit će ga na Anteni Zagreb, bivšem Obiteljskom radiju koji je hrabro preuzeo novi koncept i, prema podacima o slušanosti, oborio Zagrepčane. U njihovom programu, naime, dobar dio atmosfere i priče leži na voditeljima, koji se tamo nazivaju DJ-evima, jer se sami brinu za dobar dio produkcije vlastitih emisija. Antena je već prikupila "poznate govornike" - osim Barbare i Zlate, program vode Ivan Vukušić (ex Z1 i Nova TV), Dalibor Petko (Narodni radio, Nova TV), Irina Čulinović Soldat (ex direktorica Z1) i drugi zagrebačkim slušateljima uglavnom poznati glasovi koji osvajaju simpatije.

Svi "mirišu" Antenu Zagreb

Da stvar bude bolja, Antenom zagreb ovih dana šetaju i nedavno suspendirani urednik "IN Magazina" Daniel Delale te prognana RTL-ovka Vanja Halilović (koju, navodno, vrbuju za Z1 televiziju).

Na RTL Televiziji sad je, pak, nova misija - iz ovih ili onih razloga otišla su im gotovo sva zaštitna imena, barem što se tiče magazinskog dijela programa. Uz Renatu Sopek koja jutarnjom tjelovježbom zagrijava gledatelje, hitno im treba nova ljepotica koja će "nadići njihove granice" te po eventima i časopisima reklamirati televiziju. Poznavajući politiku RTL-a, u pitanju ipak neće biti "transfer sezone" - dosad su dovodili uglavnom anonimke, od kojih su neke nadišle i RTL i televiziju, a neke se vratile u anonimnost, na našu sreću.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    Arnol arnol @ 3.2.2009. 13:41
     Sretno Tatjana, lijepa i jedna od rijetkih novih nada voditeljskog posla !
  • #2
    0 0
    crna_guja crna_guja @ 3.2.2009. 8:48

    Buzdovane, pretpostavljm da ovim zamamnim slikicama želiš upozoriti javnost na opasnost od praznoglavih ljepotica koje umišljaju da su "prešišale" čitanje s blesimetra. pa onda one same žele postati jedan (mislim ... blesimetar ).

    Anyway, vidjet ćemo kako će to ispasti, pa ćemo se svi slatko smijati, a poneki i histerično!

  • #1
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 2.2.2009. 23:54

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala