Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.6.
Večeras od 20 sati su na rasporedu reprize odličnih serija i filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18.6.

SERIJE

CSI Miami, RTL 2 u 21:30 sati
CSI tim istražuje ubojstvo dvojice muškaraca čija su tijela pronađena u napuštenom hotelu koji je pred rušenjem. Istovremeno, brigu im zadaje i netko tko želi ubiti mladi par koji je upravo izašao iz zatvora. Iako su ih mediji čitavo vrijeme predstavljali u pozitivnom svjetlu, čini se kako se mladi par ipak nekome zamjerio. Daljnja istraga odvest će Horatia i njegov tim duboko u svijet pranja novca, koji se čini kao poveznica između dva slučaja.

Dijagnoza zločina, Doma TV u 22:35 sati
Nakon što se dr.e) i prijatelj Paul Haley moraju donijeti tešku odluku o tome hoće li ići na visokorizičnu operaciju. U međuvremenu, Pierce pokušava riješiti drukčiji slučaj ubojstva pri čemu propitkuje sve što vidi i čuje. Nakon brutalnog ubojstva vlasnika mesne industrije agentica Kate Moretti odlazi na tajni zadatak da bi istražila sumnjivu udrugu za zaštitu prava životinja. Dok joj pomaže riješiti slučaj, Pierce razmišlja o tome da joj prizna nešto vrlo osobno.

Crna Guja, HTV 2 u 23:35 sati
U 13 godina služenja kralju i domovini Edmund se suočio s raznim opasnostima, od svladavanja prezačinjenog curryja u Nepalu do izlaska pred 200.000 muškaraca u suknjicama od trave u Mombasi. No sad je stvarno u sosu.

FILMOVI

Krvavi dijamant, Doma TV u 20 sati
Sudbine južnoafričkoga plaćenika i ribara iz plemena Mende isprepliću se u potrazi za rijetkim i traženim ružičastim dijamantom u pustolovnoj drami redatelja Edwarda Zwicka. Film je nominiran za pet Oscara, a glumac Djimon Hounsou je za ovu ulogu dobio mnogobrojne nagrade.

Shrek 2, RTL u 20 sati
U ne toliko dalekoj zemlji avantura se nastavlja... Nakon medenog mjeseca Shrek i princeza Fiona vraćaju se kući, a tamo ih dočeka poziv na večeru kod Fioninih roditelja, Kralja i Kraljice, koji ne znaju da je i njihova kći u međuvremenu postala zeleno čudovište. Kada Vila otkrije da su Fiona i Shrek vjenčani, podsjeti Kralja na njihov dogovor prema kojem se Fiona trebala udati za njenog sina, Princa, pa sada Kralj unajmi Mačka u Čizmama, krvnika zelenih čudovišta, da ubije Shreka.

Neka bude Macron, HTV 1 u 20:05 sati
Zahvaljujući nemontiranim prizorima i ekskluzivnim svjedočanstvima, među kojima je i svjedočanstvo njegove supruge Brigitte, film donosi trenutke koji su bili prekretnica u karijeri novog francuskog predsjednika otkrivajući duboke pobude koje ga pokreću.

Kralj Arthur, Nova TV u 21 sat
Nakon što je sudjelovao u osmišljavanju priče o gladijatoru Maximusu za veličanstveni, Oscarom ovjenčani spektakl Ridleya Scotta, scenarist David Franzoni još se jednom dao u povijesnu reviziju kako bi s redateljem Antoineom Fuquom filmskoj publici napokon predstavio kralja Arthura u svjetlu egzaktnih povijesnih činjenica. Pod produkcijskim okriljem jednog od najuspješnijih holivudskih filmaša Jerryja Bruckheimera, autorski je dvojac snimio spektakl koji, za razliku od svojih tematskih prethodnika, priču tretira ne kao legendarnu fantaziju, već kao činjenično provjerenu povijesnu epizodu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala