Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oružje, droga, pranje novca - Tom Cruise spreman je na sve
Prvi trailer za film "American Made" otkriva istinitu priču o američkom pilotu koji je radio za sve - CIA, DEA i narko kartel

Oružje, droga, pranje novca - Tom Cruise spreman je na sve

Redatelj Doug Liman u novom je filmu Toma Cruisea stavio u potpuno drugačiju ulogu od one koju je imao u filmu Na rubu budućnosti, na kojem su surađivali prije par godina. S obzirom na prve kadrove filma American Made, on i njegova zvijezda ponovno igraju na Cruiseovu karizmu u priči koja se temelji na stvarnosti, ali se malo poigrala s istinom.

Cruise glumi Barryja Seala, čovjeka čiji se život drastično promijenio. U povijesnim knjigama piše kako je Seal bio pilot američke zrakoplovne kompanije TWA tijekom 1970-ih, ali je izgubio posao nakon što su ga ulovili kako krijumčari plastične eksplozive iz Miamija u Meksiko za grupu protivnika Castra.

Kada je ostao bez tog posla Seal je postao samostalni konzultant za avijaciju te počeo unosnu drugu karijeru krijumčarenja kanabisa i kokaina između Južne i Sjeverne Amerike, te se s vremenom povezao i sa zloglasnim kolumbijskim kartelom Medellin.

Naravno, ponovno je ulovljen, no ovoga puta se dogovorio sa agencijama CIA i DEA da nastavi svoje aktivnosti, ovoga puta kao njihov doušnik i špijun. Tijekom svojih avantura bio je u doticaju sa ozloglašenim likovima kao što su Pablo Escobar i Jorge Luis Ochoa Vasquez, pomogao pri razotkrivanju političke korupcije u Nikaragvi te doprinio u pokretanju afere Iran-Contra.

Priča, koja je prije rađena pod nazivom Mena, malo je promijenjena, Liman i scenarist Gary Spinelli odabrali su elemente iz Sealovog života koji su im se svidjeli kako bi napravili još zanimljiviju priču.

Uz glavnog Cruisea u filmu su još Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons, Lola Kirke i Jayma Mays. Film u kina stiže sredinom kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala