Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Može li IN Magazin Nove TV pregaziti RTL-ov Exkluziv?
Žutilo u dnevnim dozama na Novoj TV odsad će donositi brojni poznati kolumnisti

Može li "IN Magazin" Nove TV pregaziti RTL-ov "Exkluziv"?

Iako je emisija "Red Carpet Light" neslavno propala, Nova TV ipak se odlučila na dnevni šoubiz magazin koji će, prema najavama, obilovati kolumnama i "širokom lepezom tema", a priprema ga, citiramo, "dream team" čije su glavne karike Daniel Delale i Jasna Nanut. Kako će se emisija emitirati svakog radnog dana u 18.30 sati, jasno je da je Nova TV u pokušaju doskoka RTL Televiziji, koja tad emitira svoj udarni program, odnosno, Vijesti i "Exkluziv", dok se HTV ne bi trebao previše brinuti, jer su penzionerke vjerne sapunici "Sve će biti dobro".

Svjesni da 45 minuta emisije neće moći puniti novostima s estrade, novinari Nove TV pripremili su brojne rubrike te angažirali brojne poznate Hrvat(ic)e koje će ih predstavljati gledateljima - u "IN Magazinu" radit će Vedrana Rudan, Rene Bakalović, Josipa Pavičić, Bijele udovice, Mislav Želle i drugi. Svakog dana "IN Magazin" obrađivat će novu temu, a u prvoj emisiji Sanja Doležal i Matija Vujica progovorit će o poznatima i vjeri.

Veliki broj rubrika u kojem će se lica iz društvene kronike pojavljivati "po defaultu", novinarski, mogao bi zbuniti ljubitelje tračeva. Konkurentski "Exkluziv" RTL Televizije lišen je dodatnih komentara i nudi čiste informacije u jednostavnoj formi, zbog čega ga i hvale televizijski kritičari, a to bi mu, s obzirom na šarenilo emisije Nove TV, mogao ostati i najjači adut. Ambiciozni projekt Siniše Svilana i Daniela Delale, koji će ostati i urednik "Red Carpeta", vodit će Mia Kovačić, dokazana u "Farmi", "Showtimeu" i game showu "Pazi, zid!", te Delaleova partnerica iz trash emisije (na koju, tvrde s Nove TV, "IN Magazin" neće nimalo podsjećati), Ana Stunić.

Za očekivati je da će RTL Televizija uskoro odgovoriti osvježavanjem vlastite šoubiz emisije, dok Nova TV ovim projektom pokazuje da s ponosom nosi naziv "žute televizije" pa emisiju za ljubitelje lifestylea i tračeva (ipak im je to glavni adut) donosi u udarnom terminu i, kao što im je to i običaj, senzacionalno upakiranu. Ipak, zadnju će riječ dati gledatelji - već u prvim podacima o gledanosti vidjet će se je li im draži Neven Ciganović s kristalnom kuglom ili pak Vedrana Rudan odjevena u časnu sestru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala