Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čuvari galaksije ponovno osvajaju svijet
Nastavak Marvelovog hita iz 2014. godine je u prvom vikendu zaradio oko 425 milijuna dolara

Čuvari galaksije ponovno osvajaju svijet

Foto: PR Photos

Novi Čuvari galaksije su stigli i, sudeći prema prvim brojkama, osvojili gledatelje diljem svijeta!

U SAD-u je film prvi vikend zaradio fantastičnih 145 milijuna dolara što je 50-ak milijuna više od prvih Čuvara galaksije koji su zaradili 94 milijuna. U ostatku svijeta su zaradili oko 280 milijuna dolara što je zasad ukupno čak 425 milijuna dolara već prvi vikend!

„Osjećamo se odlično. To je spektakularna brojka, točka. Ovo je uzbudljiv film, onaj zbog kojeg su ljudi uistinu uzbuđeni dok idu u kina“, izjavio je Disneyev šef distribucije Dave Hollis za Variety.

David Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Chris Pratt, James Gunn, Kurt Russell, Karen Gillan, Michael Rooker

James Gunn je režirao Čuvare galaksije 2 i napisao scenarij, a u glavnim ulogama su ponovno Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel i Bradley Cooper. Važnije uloge u nastavku imaju Karen Gillan i Michael Rooker, a među novim imenima su Kurt Russell i Pom Klementieff. Gunn je već potpisao da će režirati i treći film i napisati scenarij.

Od najnovijeg Marvelovog filma se puno očekivalo jer su Čuvari galaksije prije tri godine uspjeli srušiti nekoliko rekorda uključujući i onaj za najbolju zaradu u SAD-u u kolovozu, kada se počeo prikazivati. Na kraju prikazivanja u kinima je zaradio 773 milijuna dolara, a imao je budžet od 170 milijuna. Nastavak je snimljen s nešto višim budžetom, 200 milijuna dolara.

Čuvari galaksije 2 od četvrtka, 4. svibnja igraju i u našim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala