Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća epizoda serije Outcast donosi nova uzbuđenja i napetosti
Nova epizoda će biti prikazana u ponedjeljak 24.4. u 23:55 h na kanalu FOX

Treća epizoda serije "Outcast" donosi nova uzbuđenja i napetosti

Foto: FOX

U prošloj epizodi vidjeli smo kako se Kyle (Patrick Fugit) i cijela njegova obitelj, a posebno njegova sestra Megan (Wrenn Schmidt) nose sa smrću Meganinog muža Marka. No osim toga, u gradiću Romeu počinju se događati neobične stvari. Kyle shvaća kako je sve više stanovnika opsjednuto zlim silama, a u najvećoj opasnosti je upravo njegova obitelj. Nadnaravne prijetnje veće su i opasnije nego što je Kyle ikada mogao zamisliti, a prema njegovom mišljenju glavni krivac za opsjednutosti je Sydney. Njegov nestanak navest će Kylea da preispita cijelu situaciju, te da krene u potragu za Sydneyjem. Ovaj ponedjeljak 24. travnja, gledatelji će moći pogledati treću epizodu serije Outcast u 23:00 h na kanalu FOX.

Osim Megan koja je potpuno shrvana smrću svog muža, u velikoj tuzi je i njezina kćer Holly. Holly za sve loše što se dogodilo krivi Kylea. Njegov povratak u obitelj unio je nemir , a samim time i doveo Marka u veliku opasnost koja je završila njegovom smrću. Kyle osjeća veliku grižnju savjesti zbog svojih postupaka te želi učiniti sve kako bi pomogao sestri i Holly da se osjećaju bolje. Megan se sve teže nosi sa Markovom smrću i poduzima drastične korake ne razmišljajući o posljedicama. Kyle i velečasni Anderson (Phillip Glennister) kreću u potragu za još jednim nestalim stanovnikom grada Rome. Okolnosti nestanka su jako sumnjive, te Kyle i Anderson sumnjaju na još jedan slučaj opsjednutosti. U potrazi im pomaže i dječak Joshua, kojeg su njih dvojica spasili od opsjednutosti. No sile zla sve su jače te Kyle počinje sumnjati kako njemu i stanovnicima Romea nema spasa…

Serija Outcast temelji se na istoimenom stripu autora Roberta Kirkmana i umjetnika Paula Azaceta čiji je izdavač Skybound/Image. Seriju je kreirao i režirao Robert Kirkman, a producirali su je glavni scenaristi Chris Black, David Alpert, Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg.E. Cathey kao šef policije Giles, David Denman kao pozornik Mark Holter, Kate Lyn Sheil kao Allison Barnes, Madeline McGraw kao Amber Barnes i Julia Crockett kao majka mladog Kylea Barnesa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala