Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elizabeth Olsen upušta se u smrtonosnu aferu u prvom teaseru za seriju Love & Death
Kriminalistička dramska serija snimljena je po istinitom događaju o Candy Montgomery

Elizabeth Olsen upušta se u smrtonosnu aferu u prvom teaseru za seriju "Love & Death"

Foto: YouTube

Stravična priča prema istinitom događaju iz 1980-ih o Candy Montgomery predstavljena je prvim teaserom.

Riječ je o kriminalističkoj dramskoj seriji Love & Death streaminga HBO Max s Elizabeth Olsen u glavnoj ulozi naizgled obične kućanice Candy iz Teksasa koja je šokirala apsolutno sve kad je 1980-ih sjekirom ubila svoju susjedu Betty Gore (Lily Rabe) s kojom je pjevala u crkvenom zboru.

Seriju je za HBO Max osmislio David E. Kelley (Male laži, Nine Perfect Strangers, The Lincoln Lawyer) koji je želio prenijeti događaje iz perspektive bračnih parova Montgomery (Candy i Pata) te Gore (Betty i Allan) koji su kao vjernici uživali u svakodnevnici u malom gradu u Teksasu – sve dok jedna izvanbračna afera nije primorala nekoga da u ruke uzme sjekiru.

U stvarnom životu Candy Montgomery imala je aferu s Allanom Goreom nakon što je postala prijateljica s njegovom suprugom Betty koju je upoznala u crkvi. 13. lipnja 1980. Betty je pronađena mrtva dok je Allan bio izvan grada – po sebi je imala 41 udarac sjekirom. Candy je optužena za Bettyno ubojstvo, ali je tvrdila da je to bila isključiva samoobrana nakon što je Betty saznala za aferu svog supruga. Candy je uspješno prošla poligraf i kasnije je oslobođena. Stvarna Candy odselila se iz Teksasa i navodno promijenila prezime.

Uz Olsen i Rabe glavne uloge imaju Jesse Plemons kao Allan Gore i Patrick Fugit kao Pat Montgomery. U ostalim ulogama su Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist i Elizabeth Marvel.

Love & Death na HBO Max stiže 27. travnja s prve tri epizode od ukupno sedam, a preostale će biti dostupne po jedna na tjednoj bazi do 25. svibnja.

Seriju iste tematike već je objavio konkurentski streaming servis Hulu čija je dramska serija jednostavnog naziva Candy predstavljena u svibnju prošle godine, glavnu ulogu ima Jessica Biel te je kod nas dostupna na streamingu Disney+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala