Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


For All Mankind se vraća krajem godine
Četvrta sezona znanstveno-fantastične serije predstavila je prvi teaser trailer, koji nas vraća u svemir

"For All Mankind" se vraća krajem godine

Apple TV+ je napokon objavio kraći teaser trailer za četvrtu sezonu serije For All Mankind, fantastične serije smještene u alternativnu stvarnost u kojoj je Sovjetski Savez stigao na mjesec prije SAD-a. Željno iščekivana četvrta sezona radnjom će nas uvesti u novo tisućljeće, nakon što smo u trećoj sezoni bili u devedesetima.

U prethodnim sezonama je serija istraživala utjecaj istraživanja svemira na političke i kulturne krajolike u različitim razdobljima, od misije na Mjesec 1970-ih do natjecanja Hladnog rata za lunarne resurse 1980-ih. Sezona 3 vidjela je utrku za osvajanje Marsa, što je dovelo do klimaktičnog finala.

Službena najava nove sezone otkriva što nas u njoj čeka:

Ulazeći u novo tisućljeće, osam godina nakon treće sezone, Happy Valley je brzo proširio svoj trag na Marsu pretvarajući bivše neprijatelje u partnere. Sada, 2003., fokus svemirskog programa okrenut je pronalaženju i iskopavanju izuzetno vrijednih, mineralima bogatih asteroida koji bi mogli promijeniti budućnost Zemlje i Marsa. No napetosti među stanovnicima sada već prostrane međunarodne baze prijete poništiti sve na čemu su radili.

U četvrtoj će sezoni ponovno glumiti Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu i Coral Peña, a njima će se pridružiti Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern i Svetlana Efremova.

Kakav je život na Marsu doznat ćemo 10. studenog kada četvrta sezona serije For All Mankind stigne na Apple TV+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala