Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danijela Martinović je najgore odjevena Hrvatica
Pogledajte koga je sve Fashion Guru uvrstio na listu najgore odjevenih Hrvat(ic)a u 2008.!

Danijela Martinović je najgore odjevena Hrvatica

Nakon detaljne modne revizije 2008. godine kada je za najbolje odjevenu osobu imenovao Andreju Čermak, Fashion Guru objavio je i listu najgore odjevenih Hrvata i Hrvatica. Danijela Martinović je prema oštrom sudu Borisa Banovića prva na ovogodišnjoj listi najgore odjevenih osoba. Guru je ovo imenovanje popratio riječima: "Danijelini styinzi i dan danas ne daju polovici nacije mirno spavati, a djecu se već i plaši njezinim haljinama. Još dok ju gledam na Splitskom festivalu nekako je u tom miljeu i progutam, ali nije se promijenila otkad je izašla iz Magazina".

Odmah iza Danijele, Guru je na svoju listu stavio bračni par Gotovac, a tik do njih smjestila se još jedna bivša pjevačica Magazina, Jelena Rozga. Jelena, primjećuje Guru, obožava haljine, no iako bi one kao odjevni predmet trebale biti najlakše za styling, ova splitska pjevačica konstantno griješi. Oštrim komentarima Guru je ocijenio i Tončicu Čeljusku, te Miu Begović i njenu kćer, dostojnu zamjenicu iste boje kose i modnog izričaja. Kao i kod liste najbolje odjevenih, i ovaj put Fashion Guru osmislio je i dodatne kategorije kako bi u potpunosti dočarao modni pregled prošle godine. Iako svjestan da je zbog potrebe filma morala promijeniti frizuru, najgorom je nazvao onu glumice Zrinke Cvitešić. U posebnu kategoriju 'Tetke' ušla je Vanna koja je imala nekoliko dobrih momenata, ali opet ne dovoljno da popravi svu štetu tijekom godine. Vanni društvu ovdje prate Karmela Vukov-Colić i Nada Gačešić Livaković.

Vlatku Pokos Guru opisuje riječima  – dosadno, dosadno i beskrajno dosadno, a dodao je i savjet za sve trendsettere: "Nije svaka krpica na kojoj piše Gucci – Mucci vrhunska, uostalom sve te velike modne marke imaju nekoliko linija. Ponekad se zanimljiv komad može naći i u H&M-u, a ostane nešto love i za platiti račune". I dok neki imaju manjka stila ili ga nemaju, problem kod Lane Jurčević je višak stilova i/ili stilista.

Iako ga nekada osvoji svojim stylingom, Severina je ovaj put na desetom mjestu liste najgorih. Posuđene stvari, drži Guru, trebala bi vratiti Lepoj Breni. Za Mladena Grdovića, modni guru osmislio je također kategoriju 'Šaka u oko', a najoskudniji badić koji se mogao vidjeti prošlog ljeta nosila je Nina Morić.

Manekenke koje naziva 'posvudušama ' Guru je stavio na zajedničko mjesto na listi, a među njima su se mogle prepoznati Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Stefany Hohnjec, Jelena Orešković i mnoge druge. Najlošiji stil grupe imaju djevojke iz Feminema, a najprostituranijom haljinom nazvao je onu marke Amarie koja je viđena na mnogima. Cool teen stil Petre i Luke Nižetića također nije po ukusu Fashion Gurua, kao ni stil američkih šerifa koji preferiraju Bandić i Ljuština.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala