Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ratovi zvijezda ponovno u originalnom izdanju
George Lucas je tijekom izdavanja posebne verzije originalne trilogije unio dosta promjena u filmove

"Ratovi zvijezda" ponovno u originalnom izdanju

Svako toliko stignu nove glasine kako postoji šansa da originalne, nepromijenjene verzije originalne trilogije Ratova zvijezda ponovno budu dostupni široj publici. Ponekad te glasine kažu kako će se nepromijenjeni originali prikazati u kinima, a drugi puta kako će ipak izaći na Blu-rayu u HD-u.

Danas nam stiže još jedna pretpostavka, koja bi ovoga puta čak mogla i biti blizu istine.

MakingStarWars.net, koji su obično vjerodostojni izvor informacija vezanih uz Ratove zvijezda, donosi vijest kako ovoga puta zaista postoji šansa da originalna, nepromijenjena trilogija ove godine doživi novo izdanje, povodom 40. godišnjice izlaska prvog filma.

Nemamo nikakve posebne detalje vezane uz moguće izdavanje povodom godišnjice jer se vijest ipak temelji na glasinama, no urednici MakingStarWars.net-a su iz pouzdanih izvora kroz posljednjih nekoliko mjeseci više puta čuli kako je to zaista mogućnost.

Iz Lucasfilma su pokušavali uvjeriti fanove kako su originalni negativi koje imaju u svom posjedu upravo te izmijenjene verzije koje ne mogu vratiti na staro. No, prošle se godine pojavila prava verzija originalnog filma tako da pretpostavljamo da i druga dva moraju postojati.

Nove verzije pojavile su se kada je George Lucas odlučio dodati originalima još specijalnih efekata te je napravio dosta promjena u samim filmovima, što pravim fanovima nije dobro sjelo, te je čak zabranio da originalne verzije ikada ugledaju svjetlo dana. Nadamo se da će Disney napokon uslišati molbe pravih ljubitelja filmova Nova nada, Carstvo uzvraća udarac i Povratak Jedija i učiniti dostupnima verzije s kraja 70-ih i početka 80-ih.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala