Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mala sirena na novoj je avanturi u prvom traileru za Disney Junior's Ariel
Nova animirana glazbena serija izlazi ovog ljeta

Mala sirena na novoj je avanturi u prvom traileru za "Disney Junior's Ariel"

Obožavateljima Male sirene, posebno onim najmlađima, Disney donosi dobre vijesti: franšiza se uskoro proširuje novom animiranom glazbenom serijom Disney Junior's Ariel. Serija je namijenjena predškolskoj dobi, a inspirirana je svijetom Male sirene. Studio je također predstavio simpatičan trailer koji prikazuje ovaj prekrasni svijet pod morem.

Trailer nam predstavlja vrlo mladu Ariel, koja unosi život u Atlantiku, ima svjetlucavi rep i znatiželjna je poput Ariel koju poznajemo. Vidimo i njezinu tetu Ursulu, koja ima magični kamp, svjetlucav i sjajan. U nadolazećoj seriji Ariel će biti okružena svojim prijateljima Sebastianom i Flounderom, ali će stvarati i nove dok nas sve vodi u novu avanturu.

Nadolazeći animirani mjuzikl smješten je u fantastično podvodno kraljevstvo Atlantica nadahnuto Karibima. Pratimo mladu princezu sirenu Ariel, koja se sa svojim prijateljima upušta u avanture pune zabave i akcije. Multikulturalna raznolikost Kariba u središtu je ove serije kroz elemente poput mode, glazbe, hrane, festivala, jezika i folklora. U skladu s temama franšize, serija će vidjeti kako Ariel dolazi na svoje dok uči otkrivati i cijeniti svijet oko sebe i koristiti svoj glas da inspirira druge.

Omiljeni likovi obožavatelja moći će se vidjeti u novoj seriji, uključujući Arielina oca, kralja Tritona i Ursulu. Uz Sebastiana i Floundera, Ariel ima dvije nove najbolje prijateljice, Luciu i Fernie, zajedno s mnoštvom drugih ljupkih morskih stvorenja. U glasovnoj postavi serije glume Mykal-Michelle Harris kao Ariel te Taye Diggs i Amber Riley kao kralj Tritona i Ursula.

Trenutačno serija Disney Junior's Ariel nema datum izlaska, ali se očekuje da će biti premijerno prikazan ovog ljeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala