Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serije Tuđinka stiže na AXN
Regionalna premijera druge sezone hvaljene američko-britanske serije stiže na AXN Adria 1. veljače

Nova sezona serije "Tuđinka" stiže na AXN

Druga sezona hvaljene američko-britanske serije Tuđinka premijerno će se prikazivati na AXN Adriji od 1. veljače.

Claire Randall, bivša vojna medicinska sestra posjećuje 1945. godine grad Inverness u Škotskoj sa svojim suprugom Frankom. Šetajući pored kamenih stupova posloženih u krug na Craigh na Dunu odjednom se nađe u 1743. usred sukoba za škotskih pobunjenika s vlasti. Napada je kapetan Jonathan "Black Jack" Randall koji jako liči na njezinog supruga, ali je spase pobunjenici te ona upotrijebi svoja medicinska znanja da izlječi jednog od njih, Jamiea Frasera. Claire shvati da je putovala kroz vrijeme do 18. stoljeća i očajnički se želi vratiti suprugu natrag u 1945., ali brzo biva uvučena u mrežu intriga i međuklanovskih zavjera.

Druga sezona započinje kada Claire i Jamie stižu u Francusku kako bi se infiltrirali među Jakobince predvođene princom Charlesom Stuartom i spriječili bitku kod Cullodena. Brzo se uklapaju među francusku aristokraciju čiji životi su prepuni intriga i razuzdanih zabava, ali ne uspjevaju napraviti puno u politici. Mjenjajući smjer povijesti i njihova veza se počinje mjenjati, ali naoružani znanjem o budućnosti kreću u utrku s vremenom kako bi spriječili ukletu škotsku pobunu i potpuno uništenje života kakvog su imali.

Odličan serijal Tuđinka nastao je prema istoimenim romanima Diane Gabaldon. Jako pozitivne recenzije prve sezone dodatno su se pojačale u drugoj koju su mediji opisali kao odlično scenaristički potkovanu i produkcijski zadivljujuću. Trinaest epizoda prepunih napetosti i romantike ubacile su Claire i Jamieja u uzbudljivi pariški život 18. stoljeća. Glavne uloge i dalje su u rukama Caitrione Balfe i Sama Heughana uz koje se pojavljuju Tobias Menzies, Lotte Verbeek, Laura Donnelly i Steven Cree.

Druga sezona Tuđinke sadrži 13 epizoda i moći će se pogledati u stalnom terminu srijedom od 21:50h premijerno u regiji na AXN Adriji, počevši od 1. veljače.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala