Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Žestoki vikend na Fight Channel PPV-u!
Prve ovogodišnje priredbe Glory 37 i Bellator 170 pratite izravno na Fight Channel PPV-u već od 07:00h 21. siječnja

Žestoki vikend na Fight Channel PPV-u!


Glory 37 – Los Angeles: Nizozemski “Tyson” brani titulu, turnir četvorice u velteru

Glory će svoju prvu priredbu u 2017. godini održati u američkom Los Angelesu. Glory 37 pogledajte izravno na Fight Channel PPV-u u subotu 21. siječnja, od 07:00 sati ujutro.

Najkvalitetnija svjetska kick bokisng promocija je u 2017. odlučila krenuti po dobrom starom iskušanom receptu. Meč za titulu i turnir izazivača su sukus glavnog dijela večeri dok će “Superfight serija” ponuditi nekoliko intrigantnih dvoboja.

Nizozemski “Tyson” traži novi nokaut

U “main eventu” ćemo vidjeti obranu naslova za nizozemskog nokautera i prvaka u srednjoj kategoriji Jasona Wilnisa. Borac koji se natječe i u FFC-u će titulu braniti protiv vrlo iskusnog Novozelanđanina Israela Adesanye. “Tyson” iza sebe ima tri pobjede u nizu uz dvije vrlo vrijedne protiv Simona Marcusa i Joea Shillinga.

Benmansour vs. Kongolo planirano finale

Turnir četvorice izazivača u velter kategoriji donosi obračune Karima Benmansoura i Alana Scheinsona, odnsosno Yoana Kongola i Konstantnina Khuzina. Jasno je kako su Benmansour i Kongolo veliki favoriti protiv svojih argentinskih odnosno ruskih protivnika koji će tek debitirati u Gloryjevom ringu.

Izravni prijenos na Fight Channel PPV-u kreće već od 07:00 sati ujutro u subotu 21. siječnja. Stoga navinite vrlo rano svoje budulice i vikend započnite prvim Gloryjevim eventom u 2017. godini.

Glory 37 – Los Angeles

Jason Wilnis vs. Israel Adesanya
Guto Inocente vs. D’Angelo Marshal

Turnir četvorice:

Karim Benmansour vs. Alan Sceinshon
Yoan Kongolo vs. Konstantin Khuzin

Opširnije na Fightsite.hr

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bellator u 2017. misli ozbiljno: Već prva priredba donosi obračun Sonnena i Ortiza!

Da Bellator u 2017. misli biti još žešća konkurencija UFC-u, može se jasno vidjeti već prema prvoj priredbi u novoj godini. U noći sa subote na nedjelju 22. siječnja s početkom u 03:00 sata iza ponoći, pogledajte zaista spektakularni Bellator 170 s Chaelom Sonnenom i Titom Ortizom u glavnim ulogama. Prijenos je na Fight Channel PPV-u.

Nakon višegodišnje pauze uzrokovane suspenzijom radi pada na doping testu, vraća se nekoć trostruki UFC izazivač i najpoznatiji “trash talker” u galaksiji Chael Sonnen. Za svoj debi u Bellatoru je dobio “poklon” od novog poslodavca u vidu bivšeg UFC prvaka i apsolutne MMA legende Tita Ortiza. Dvojac će sučeliti svoje rukavice u poluteškoj kategoriji i to u “main eventu” priredbe koja se održava u američkom Inglewoodu.

Sonnen se vraća nakon tri godine

UFC 167 u studenom 2013. bio je posljednji event na kojem je nastupio Chael Sonnen. Tada je tehničkim nokautom poražen od bivšeg prvaka Rashada Evansa. No, to nije bio razlog njegovog razlaza s UFC-om. Novi pad na doping testu ga je nagnao da javno objavi kraj karijere, a Atletska Komisija Nevade ga je suspendirala na dvije godine (dobro je prošao s obzirom da mu je to bio već treći pad na testu). Po isteku suspenzije Sonnen se odlučio vratiti u profesionalni sport, no UFC nije bio zainteresiran istresti pred svog nekadašnjeg borca gomilu novca koji je ovaj tražio. Smatrali su da se precjenio pa je Sonnen sreću potražio u konkurentskom Bellatoru.

“Semtex” protiv veterana Warda

I “co-main” event donosi mega dvoboj. Još jedan bivši UFC-ovac Paul “Semtex” Daley će se sučeliti s veteranom Bellatorovog kaveza Brennanom Wardom u dvoboju velter kategoriji. Nakon što je dobio nepovratni otkaz 2010. u UFC-u zbog udaranja Josha Koschecka nakon sudačkog zvona, te je nekoliko godina lutao po svijetu, čini se da je Britanac u Bellatoru našao kompatibilnog poslodavca.

U ostala tri dvoboja na glavnoj karti Brazilac Ralek Gracie će se sučeliti s Japancem Hisakije Katom u meču srednje kategorije, Georgi Karakhanyan i Emmanuel Sanchez će odmjeriti snage u perolakoj, a Derek Campos i Derek Anderson će odraditi meč u lakoj kategoriji. Spomenimo da uvodni program donosi čak 12 mečeva.

Bellator 170: Sonnen vs. Ortiz

Tito Ortiz vs. Chael Sonnen
Paul Daley vs. Brennan Ward
Ralek Gracie vs. Hisaki Kato
Georgi Karakhanyan  vs. Emmanuel Sanchez
Derek Campos vs. Derek Anderson

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala