Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blagdani na HBO-u i Cinemax-u
Izdvojeni su najzanimljiviji naslovi koji će se premijerno prikazivati ova tri dana

Blagdani na HBO-u i Cinemax-u

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će uljepšati blagdane i pri tome zadovoljiti svačiji ukus.

24. prosinac

Hladni rat, svemirska utrka i slijetanje na Mjesec kultni su događaji koji su definirali jednu eru. Također su materijal za teorije zavjere. Film Huston, imamo problem! (Houston We Have a Problem) istražuje mit o tajnom dogovoru iza američke kupnje jugoslavenskog svemirskog programa. Slovenski dokumentarni film pogledajte 24. prosinca u 14.25 h na HBO-u.

Očaravajuća Snjeguljica udružuje se s neustrašivim lovcem kojeg je đavolja kraljica unovačila da ubije ljepoticu te se zajedno bore da oslobode kraljevstvo od zla u ovoj novoj verziji klasične bajke Snjeguljica i lovac (Snow White and the Huntsman) koja možete pogledati 24. prosinca u 15:20 h na HBO 2.

Pridružite se žapcu Kermitu, Miss Piggy i ostalim smiješnim Muppetima u ovoj veseloj, čarobnoj verziji klasične pripovijesti Charlesa Dickensa, Muppetova Božićna priča (The Muppet Christmas Carol) . Ispunjen izvornom glazbom i sjajnim specijalnim efektima, ova priča postat će praznička tradicija koju možete pogledati 24. prosinca u 18:30 h na HBO-u.

Komedija Tulum prije Božića (The Night Before aka. X-mas) biti će prikazana 24. prosinca u 19.00 h na HBO 2. Ethan, Isaac i Chris prijatelji su od djetinjstva, a već cijelo desetljeće njihovo godišnje okupljanje na Badnju večer noć je za razvrat i veselje. Ove godine oni odluče pronaći najlegendarniju zabavu koja postoji.

Westworld maraton: serija Westworld inspirirana istoimenim filmom iz 1973. redatelja Michaela Crichtona o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima. Dobro došli u Westworld! Otkrijte svijet u kojem svaki ljudski apetit može biti zadovoljen. Cijelu sezonu hit serije možete pogledati 24. prosinca od 19:30 h HBO 3.

Mali princ (The Little Prince) priča je o neustrašivoj i znatiželjnoj djevojčici koja živi u svijetu odraslih s majkom. Njezin susjed, avijatičar, uvodi je u čudesan svijet u kojem je sve moguće, svijet Malog princa a biti će prikazan 24. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

Tri godine nakon što je Mike ostavio život stripera, preostali Kraljevi Tampe također su spremni otići u mirovinu. No žele izvesti posljednji performans u kojem će se uz njih pojaviti legendarni Čarobni Mike u istoimenom filmuČarobni Mike XXL (Magic Mike XXL) 24. prosinca u 20.45 h na HBO 2.

SF dramu Interstellar pogledajte 24. prosinca u 20:50 h na Cinemax-u. Dok se naše vrijeme na Zemlji bliži kraju, ekipa istraživača krene na najvažniju misiju u ljudskoj povijesti: put izvan ove galaksije kako bi otkrili ima li čovječanstvo budućnost među zvijezdama.

Inspiriran istinitim događajima, Povratnik (The Revenant) je intrigantno i visceralno filmsko iskustvo koje prikazuje epsku pustolovinu za preživljavanjem jednog čovjeka i izvanrednu moć ljudskog duha. Premijera: 24. prosinca u 21.50 h na HBO-u.

25. prosinac

Animirana avantura Legenda o medvjedu (Brother Bear) prati život dječaka Kenaija koji se iznenada promijeni kad ga Veliki duhovi pretvore u medvjeda – biće koje najviše mrzi. Promatrajući svijet očima svojeg plijena, Kenai je prisiljen naučiti lekciju o prirodi i životu. Premijera: 25. prosinca 12.10 h na HBO 2.

Novopečena samohrana majka Nell (Anne Heche) želi da ovaj Božić bude poseban za njezino dvoje djece. Na kraju i ispadne poseban, ali ne onako kako je zamislila. Ovog Badnjaka, sve što može poći po zlu, poći će po zlu u obiteljskoj komediji Jedne Badnje večeri (One Christmas Eve) koja će biti prikazana 25. prosinca u 14:45 h na HBO-u.

Nakon tragedije Quoyle se seli sa svojom kćeri u kuću svojih predaka u ribarskom selu u Newfoundlandu. Uz posao u lokalnim novinama i propupalu ljubav, Quoylea preobrazi ovo mjesto magije, ljepote i teškoća. Ljubavnu dramu Vijesti iz dubine (The Shipping News) emitirati će se na Cinemax-u 25. prosinca u 16.10 h.

Kada kraljevstvo Arendelle vječnom zimom obavije moćna snježna kraljica Elsa, njezina neustrašiva optimistična sestra Anna udruži se s kršnim gorštakom Kristoffom i njegovim vjernim sobom Svenom da prekine ledene čini.Ledeno kraljevstvo (Frozen) na programu će biti 25. prosinca 17.15 h na HBO 2.

Nadahnut stvarnim događajima, Ponos (Pride) možete pogledati 25. prosinca u 18.00 h na Cinemax-u, a prikazuje nevjerojatno prijateljstvo koje je mala zajednica velških rudara u štrajku sklopila s gay aktivistima iz Londona koji su skupljali novčana sredstva da prehrane rudarske obitelji u ljeto 1984. godine.

Knjiga o džungli (The Jungle Book) biti će prikazana 25. prosinca u 20.00 h na HBO-u. Nakon što ga prijetnja tigra Shere Khana prisili da pobjegne iz džungle, ljudsko mladunče zvano Mowgli kreće na zadivljujuće putovanje samootkrivanja, vođen strogim mentorom, panterom Bagheerom, i slobodoumnim medvjedom Baloom.

Sportska dramaCreed: Legenda je rođena (Creed) biti će prikazana 25. prosinca u 20.50 h na HBO 2. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Rocky Balboa (Sylvester Stallone) trener je i mentor Adonisu Johnsonu (Michael B. Jordan), sinu svoga pokojnog prijatelja i nekadašnjeg suparnika Apolla Creeda, u ovom spin-offu Rockyja.

Redatelj George Miller, začetnik postapokaliptičnog žanra i autor legendarne trilogije Pobješnjeli Max, vraća se u svijet cestovnog ratnika, Maxa Rockatanskog u četvrtom nastavku Pobješnjeli Max: Divlja cesta (Mad Max: Fury Road) . Premijera: 25. prosinca u 21.50 h na HBO-u.

26. prosinac

Trilogija Iron Man: u prvom nastavku trilogije Iron Man upoznajemo Tonyja Starka, milijarderskog industrijalca i genijalnog izumitelja koji biva otet te je prisiljen sagraditi razorno oružje. Umjesto toga, koristeći se pameću i ingenioznošću, Tony si načini visokotehnološko odijelo i obeća štititi svijet kao Iron Man. Drugi nastavak opet donosi dogodovštine ovog bogatog plejboja u odijelu Iron Mana koji je sada poznat i javnosti. Zadnji, treći nastavak kulminacija je pitanja: čini li čovjek odijelo ili odijelo čovjeka? koje se postavlja nakon što Starkov svijet razori zastrašujući terorist zvan Mandarin, a on kreće na odiseju obnove i osvete. Trilogija je dostupna u sljedećim terminima na HBO 2: Iron Man 26. prosinca u 10.25 h; Iron Man 2 26. prosinca u 12.30 h; Iron Man 3 26. prosinca u 14.30 h.

Kada se nenadano pojavi neprijatelj koji prijeti svjetskomu miru i sigurnosti, u filmu Osvetnici (Marvel's The Avengers) udruže se Iron Man, Hulk, Thor, Kapetan America, Hawkeye i Crna Udovica kako bi spasili svijet od propasti. Iz studia Marvel, HBO predstavlja i nastavakOsvetnike 2: Vladavinu Ultrona (Avengers: Age of Ultron), epski nastavak najvećeg filma o superherojima svih vremena. Osvetnici su dostupni u sljedećim terminima na HBO 2: Osvetnici 26. prosinca u 16:40 h; Osvetnici 2 26. prosinca u 19.00 h.

Nove epizode druge sezone humoristične serije Zajedništvo (Togetherness II) scenarista i redatelja Jaya i Marka Duplasa koja prati četvero odraslih blizu 40-e dok neprekidno tragaju za smislom svojih života i odnosa pogledajte 26. prosinca od 13.10 h HBO 3.

Kad se šarmantni razbojnik Flynn skrije u tajnom tornju, za taoca ga uzme Matovilka, prelijepa, ratoborna, zatočena tinejdžerica s 20 metara dugačkom zlatnom kosom. Dvojac kreće na urnebesno putovanje ispunjeno pustolovinama i smijehom u animiranoj komedijiVrlo zapetljana priča (Tangled) koja je na HBO programu 26. prosinca u 18:15 h.

Pan: Putovanje u Nigdjezemsku (Pan) je priča koja prati 12-godišnjeg siročića Petra koji je namamljen u čarobni svijet Nigdjezemske, gdje pronalazi i zabavu i opasnost i na kraju otkriva svoju sudbinu – da postane junak koji će zauvijek biti poznat kao Petar Pan. Premijera: 26. prosinca u 20.00 h na HBO-u.

26. prosinca na Cinemax-u od 20.00 h pogledajte prvi i drugi dio krimi drame Deset malih crnaca (And Then There Were None) snimljenoj prema najprodavanijem istoimenom romanu Agathe Christie. 1939. tajanstveni domaćin pozvao je deset stranaca na izolirani otok blizu obale Devona u južnoj Engleskoj. Kad gosti počnu misteriozno umirati, svi shvate da je netko među njima ubojica.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja (Game of Thrones) epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. Šestu sezonu pogledajte 26.prosinca od 20.30 h na HBO 3.

Naoružan superodijelom koje ga može istodobno smanjiti, ali i povećati njegovu snagu, provalnik Scott Lang mora prihvatiti junaka u sebi i pomoći mentoru, dr. Hanku Pymu, da isplanira i izvede pljačku koja će spasiti svijet. Akcijski SF filmAnt-Man biti će prikazan 26. prosinca u 21:20 h na HBO 2.

Crnu misu (Black Mass) istinitu priču o Whiteyju Bulgeru (Johnny Depp), bratu jednog senatora i najzloglasnijem nasilnom kriminalcu u povijesti južnog Bostona, koji je postao FBI-ev doušnik da sruši mafijašku obitelj koja je upala na njegov teren, pogledajte na HBO-u 26. prosinca u 21: 50 h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala