Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neil Patrick Harris postao je grof Olaf
Prva najava za Netflixovu serije "A Series of Unfortunate Events" otkriva nam glavnog lika

Neil Patrick Harris postao je grof Olaf

Još uvijek pamtimo kada je Jim Carrey u filmu Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 2004. godine glumio zlobnog grofa Olafa. Može li ga itko zamijeniti u toj ulozi saznat ćemo uskoro, ali na prvi pogled nam se čini kako bi Neil Patrick Harris mogao odraditi dobar posao.

"Upoznajte zvijezdu nove Netflixove serije, koja donosi vrlo zgodnog glumca i troje sebičnih i nezahvalnih siročića, koji odbijaju dati mu golemo bogatstvo koje je ostalo iza njihovih mrtvih roditelja.", stoji u opisu video najave u kojoj se predstavlja Harris kao Olaf, nastavljajući tako zabavnu promociju nove serije Barryja Sonnenfelda i Marka Hudisa.

Temeljena na međunarodnim bestsellerima Lemonyja Snicketa, odnosno Daniela Handlera, A Series of Unfortunate Events donosi nam tragičnu priču o djeci Baudelaire, Violet, Klausu i Sunny, koji su ostali bez roditelja, a njihov zli skrbnik grof Olaf će učiniti sve što može da se domogne njihovog nasljedstva. Braća moraju nadmudriti Olafa na svakom koraku kako bi osujetila njegove mnogobrojne zlokobne planove i krinke i otkrila tragove o tajanstvenoj smrti njihovih roditelja.

Kao Netflixova originalna produkcija serija će dobiti osam epizoda u prvoj sezoni, koja će biti dostupna 13. siječnja 2017. godine. U glavnoj se ulozi nalazi već spomenuti Neil Patrick Harris, dok djecu glume Malina Weissman i Louis Hynes. Lemony Snicket je Patrick Warburton, koji nas u nedavno objavljenom videu nagovara da ne gledamo seriju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala