Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prestižni svijet supruga i djevojaka najtraženijih sportaša ponovno na malim ekanima
Hit serija E! kanala WAGS vraća se na ekrane u drugoj sezoni od 19. kolovoza u 20:00

Prestižni svijet supruga i djevojaka najtraženijih sportaša ponovno na malim ekanima

 Hit serija E! kanala WAGS, o ženama i djevojkama profesionalnih sportaša, vraća se na ekrane u drugoj sezoni od 19. kolovoza u 20:00.

Jednosatne reality epizode ispunjene dramom pokazat će svijet najtraženijih sportaša iz kuta žena koje se nalaze pokraj njih. Tijekom dvanaest epizoda novi likovi Sophia Pierson i Tia Shipman pridružit će se prvoj postavi koju čine: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson

Ove sezone, rivalstvo među ženama i djevojkama se pojačava i tenzije u grupama su sve učestalije.
 
 
Serija WAGS (o suprugama i djevojkama sportskih zvijezda) bavi se takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lijepih i smjelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i djevojke najtraženijih profesionalnih sportaša. Ove se žene bave najvećim pothvatom: privući i zadržati svoje muškarce. Hit serija na E! kanalu prati elitnu grupu bliskih prijateljica koje su spojene strogom hijerarhijom, nepisanim pravilima i obiljem drame, a one koje imaju vjenčani prsten i muža su one sa najviše moći. Ove žene stalno osmišljavaju i taktiziraju kako zadržati svoje mjesto među WAGS, zbog luksuznoga životnoga stila koji dolazi s tom ulogom, a s druge strane pokušavaju se baviti svojim karijerama, što često obuhvaća manekenstvo, dizajn ili pisanje bloga. Kao i u sportu, svi žele osvojiti glavnu nagradu, a to je u ovom slučaju status supruge.
WAGS producira Machete Productions. Amber Mazzola i Lori Gordon su izvršni producenti. 
 
Novi likovi:
Tia Shipman je elitni model agencije Ford čiji su klijenti brojni brandovi i modne kuće. Ona je također uspješna i u industriji zabave, pojavila se u televizijskim serijama CBS-a The Bold & Beautiful, FOX-a Grandfathered i  ABC-a Ugly Betty, kao i u mnogobrojnim reklamama. Nju povezuju sa igračima Denver Nuggets i  Indianapolis Colts. 
Sophia Pierson je stilistica i glumica, a njezina je sestra već dio serije, Olivia Pierson, dok je njena rodica Natalie Halcro također u seriji. Sophia se povezuje sa igračem iz Tampa Bay Lightning.  
 
Likovi koji se pojavljuju od prve sezone:
Sasha Gates je kraljica WAG grupe, udata za zvijezdu američkog nogometa, Antonija Gatesa.
Autumn Ajirotutu je upoznala Seyija Ajirotutua iz Philadelphia Eaglesa još na fakultetu; oni su u braku te imaju dvoje djece.
Barbie Blank je postala slavna kao WWE hrvačka diva “Kelly Kelly” i udata je za bivšeg NHL igrača, Sheldona Sourayja.
Nicole Williams je uspješna manekenka koja je već petu godinu djevojka Larryja Englisha, igrača američkog nogometa iz kluba Tampa Bay Buccaneers. 
Natalie Halcro i Olivia Pierson su rodice i najbolje prijateljice koje imaju ogromnu bazu pratitelja na Instagramu te su zajedno pokrenule modni blog. Natalie je povremeno u vezi a povremeno raskida sa igračem američkog nogometa Shaunom Phillipsom, a Olivia je u vezi sa igračem Jacksonvillea Jaguarsa, Marcedesom Lewisom. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala