Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najnovija serija kanala E! - Reunion Road Trip
Kroz četiri specijalne epizode prisjetit ćemo se nekih od najpoznatijih televizijskih zvijezda i njihovih popularnih serija

Najnovija serija kanala E! - Reunion Road Trip

Kanal E!, globalni brend na više platformi koji se bavi pop kulturom ponovno će ujediniti neke od najpoznatijih televizijskih zvijezda u specijalnoj emisiji Reunion Road Trip koja počinje s emitiranjem 8. kolovoza u 22h.

U specijalu od četiri epizode posjetit ćemo omiljene zvijezde i njihove stare prijatelje, razgovarati o njihovim revolucionarnim serijama koje su promijenile televiziju i podijeliti iznenađujuća otkrića i vidjeti što se događalo iza kamere. Kroz ekskluzivne i iskrene razgovore sa zvijezdama kakve gledatelji nisu nikad prije vidjeli, svaka epizoda će se baviti njihovim najranijim počecima, od audicija i prvih dojmova, do današnjeg statusa i svega što se događalo između.  

Opisi epizoda:

Reunion Road Trip: With All of My Children
Premijera 8. kolovoza u 22h

Miljenici publike Rebecca Budig, Eva LaRue, Cameron Mathison i Jacob Young okupili su se u veličanstvenoj holivudskoj vili kako bi proslavili 50. godišnjicu serije uz goste iznenađenja – bivšim kolegama iz serije među kojima su Susan Lucci, Alicia Minshew, Debbi Morgan, Kelly Ripa i Darnell Williams. Ekipa se prisjećala početaka ove najveće sapunice svih vremena, kao i romansi iza kamere i skandaloznim zapletima koji su gledatelje držali prikovane za mali ekran. 

Reunion Road Trip: Queer Eye for the Straight Guy
Premijera 15. kolovoza u 22h

Originalna veličanstvena petorka – Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, Carson Kressley i Jai Rodriguez našli su se u Los Angelesu kako bi sredili Jaia za njegov 40. rođendan. Dok grupa izvodi još jednu čarobnu transformaciju, prisjećaju se najdirljivijih i najznačajnijih transformacija i njihov nekadašnji i sadašnji utjecaj na LGBTQ zajednicu.  

Reunion Road Trip: It’s A Different World
Premijera 22. kolovoza u 22h

Kako bi proslavili posebnu godišnjicu fakulteta, bivši studenti Sinbad i Kadeem Hardison pozvali su Darryl M. Bell, Jasmine Guy, Dawnn Lewis i Cree Summer na intimno druženje kako bi se prisjetili uspjeha ovog sitcoma i razgovarali o njegovom dalekosežnom kulturnom utjecaju na buduće generacije kroz obrađivanje značajnih problema i davanje prostora Afroameričkoj zajednici. Pridružit će im se i redateljica i izvršna producentica Debbie Allen i izvršna producentica Susan Fales-Hill.

Reunion Road Trip: Back in Scrubs
Premijera 29. kolovoza u 22h

Zvijezde ove serije Zach Braff, Sarah Chalke i Donald Faison su krenuli u potragu za Rowdyjem, voljenog taksidermiranog psa. Usput se prisjećaju vremena provedenog na snimanju revolucionarnog sitcoma, prepričavaju najsočnije priče iza kamere, a gosti iznenađenja su njihove omiljene kolege Robert Maschio i Judy Reyes. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala