Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Mariah's World premijerno na E! kanalu
Jedna od najpoznatijih pjevačica, živa legenda Mariah Carey otvara vrata svog svijeta

Serija "Mariah's World" premijerno na E! kanalu

Čuvena nagrađivana pjevačica, tekstopisac i živa legenda, Mariah Carey, u suradnji sa E! kanalom prikazat će svojim fanovima i svim gledateljima Mariah za koju su samo mislili da je znaju.

Serija kroz osam epizoda prati pjevačicu koja započinje svoju Sweet Sweet Fantasy turneju u Velikoj Britaniji, Europi i Africi, a uz sve to planira i svoje vjenčanje. Mariah jamči ekskluzivni pristup njezinom životu iza mikrofona, uključujući obitelj, prijatelje i njezin osobni krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu. Mariah’s World bit će premijerno prikazan u Europi od 11. prosinca. Seriju će moći pratiti gledatelji E! međunarodnih kanala, što obuhvaća 153 zemlje na 24 jezika.

Ova najava dolazi neposredno nakon održavanja panela Asocijacije televizijskih kritičara (TCA) kada je Mariah zauzela središnje mjesto i govorila o svojoj seriji. Pored toga, diva će početi drugi dio svog globalno hvaljenog  programa u Las Vegasu “Mariah #1 to Infinity” u Cezarevoj palači krajem kolovoza.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 milijuna prodanih albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mjesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Mariah Carey posjeduje talenat i karizmu koja oduševljava publiku već četvrt stoljeća. Kao pjevačica, tekstopisac i producent, Carey je osvojila 5 Grammy nagrada, 21 nagaradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umjetnika desetljeća i za najbolju pjevačicu milenija od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Mariah Carey je velikodušno posvetila svoje vrijeme i energiju u filantropske svrhe, uključujući  akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem ljeta Mariah se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju Sweet Sweet Fantasy turneju u Argentini, Čileu, Brazilu i Meksiku.

Mariah’s World od 11. prosinca premijerno na E! kanalu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala