Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi pogled na Američke bogove
Shadow Moon se susreće sa svojim novim životom među bogovima u prvom traileru ekanizacije "Američki bogovi"

Stigao prvi pogled na "Američke bogove"

 S ovogodišnjeg Comic-cona mnogi obožavatelji Bryana Fullera i Neila Gaimana vratit će se više nego zadovoljni. Pod vodstvom Fullera ekranizacija jednog od omiljenih romana britanskog pisca Gaimana, Američki bogovi, dobila je svoj prvi trailer.

Roman "Američki bogovi" nakon objavljivanja 2001. godine osvojio je nagrade Hugo i Nebula, a ujedno je i okupio kultno sljedbeništvo. Vijesti o stvaranju televizijske serije prema romanu su započele već 2011. godine, a neće proći još mnogo vremena i ekranizacija će se naći na malim ekranima. 

Serija će se, poput romana, usredotočiti na glavnog lika Shadowa, bivšeg kažnjenika kojeg misteriozni Wednesday unajmljuje za neobični posao koji graniči s nemogućim. Mjesto radnje su Sjedinjene Američke Države, a radnja koja se odvija u današnjici prikazuje svijet u kojem napušteni drevni bogovi šetaju zemljom u svome tjelesnom obliku i životare na rubovima društva. Bez ikakve predodžbe u što ulazi, Shadow kreće na put koji će ga odvesti u središte velike bitke između napuštenih bogova i novih, uspinjućih bogova suvremenog čovjeka. 

U glavnim ulogama serije su Ricky Whittle i Ian McShane kao Shadow Moon, odnosno Mr. Wednesday, a brojnu božansku postavu čine Gillian Anderson, Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Jonathan Tucker, Cloris Leachman, Peter Stormare, Chris Obi, Mousa Kraish i najnovije pojačanje Kristin Chenoweth.

"Američki bogovi" na male ekrane stižu tijekom 2017. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala