Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.7.
Večeras uživajte uz zabavne i napete filmove ili kriminalističke i dramske serije

TV Preporuke dana - Subota 23.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.7.

SERIJE

Zločinački umovi, RTL 2 u 20:40h
Istražitelji odlaze u Meksiko kako bi pomogli policiji u lovu na serijskog ubojicu starijih žena. Lokalne vlasti dočekuju ih s nepovjerenjem jer vjeruju da američki profileri ne mogu shvatiti kako meksička nacija funkcionira.

Preljub, HTV 1 u 23:20h
Nakon što Noah provede noć u provodu s najboljim prijateljem Maxom (Josh Stamberg), otkrije da Alison skriva više nego što mu je dala naslutiti. Njegova žena Helen dotad nastoji boravak obitelji u Montauku što bolje iskoristiti. A Alison i njezin muž Cole udružuju snage da bi spasili Lockharte od opasnosti.

Mankellov inspektor Wallander, HTV 3 u 23:26h
Božić je u Ystadu. Kurt se bori sa svojom bolešću i gubitkom sjećanja. Svjestan je da će to uskoro morati priznati svojim suradnicima. Linda je stalno uz njega i ispravlja njegove pogreške, no i ona ima problema. U međuvremenu otimaju Paola Salina, vlasnika poznatog restorana. Policija u Malmöu već duže vrijeme istražuje Salina, ali nemaju dovoljno dokaza da bi ga zatvorili. Kurt i njegovi ljudi surađuju s policijom iz Malmöa kako bi riješili slučaj. Kurt se zbližava s novom suradnicom, Jenny. Čini se da Jenny žarko želi riješiti slučaj, no Kurt ubrzo shvaća da ona ima skrivene motive. Tragovi u slučaju otmice vode do policije. Dolazi do žestokog sukoba između svih izravno umiješanih u koji je uvučen i sam Kurt.

FILMOVI

Garfield, RTL u 21h
Garfield je podeblji lijeni mačak koji najviše od svega voli lazanje i gledati televiziju. Njegov vlasnik Jon (Breckin Meyer), želeći udovoljiti mladoj i privlačnoj veterinarki Liz (Jennifer Love Hewitt) koja mu se jako sviđa, dovodi kući napuštenog psa Odieja, zbog čega je Garfield krajnje nezadovoljan, jer je izgubio povlašten status jedinog kućnog ljubimca. Stoga jedne noći izbaci Odieja iz kuće, a pas odluta te naposljetku padne u ruke beskrupuloznog voditelja TV showa za životinje Happyja Champmana. Garfield shvati što je učinio i kreće u pomoć Odieju...

Zločesti dečki 2, Nova TV u 21:25h
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju. Posve neočekivano trag ih dovodi do velike urote u koju je uključena mafija na čelu s narko bossom Johnnyjem Tapiom (Jordi Molla), čiji je krajnji cilj preuzeti cjelokupnu trgovinu droge u gradu, makar to značilo i veliki međunarodni obračun onih kojima se ta njihova namjera ne sviđa.

Žestoki udar, RTL u 22:40h
Epska priča o posljednjim danima našeg planeta suočenog s nemilosrdnom kometom emotivna je i potresna priča o čovjeku, međuljudskim odnosima, obitelji i univerzalnim vrijednostima suočenima s egzodusom. Iako je tema prvenstveno znanstveno-fantastična, redateljica Mimi Leder, koja je slavu stekla akcijskim hitom "Mirotvorac", priču je o posljednjim danima Zemlje učinila pravom realnom dramom preplavljenom emocijama i ispunjenom nijansama sivila koja s jedne strane prati dramu čovječanstva, a s druge krizu duha običnog čovjeka pred armagedonom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala