Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pasija Mela Gibsona dobiva nastavak
Priča će se nastavljati na prvi film te ćemo nakon pasije vidjeti Gibsonovo viđenje Isusova uskrsnuća

"Pasija" Mela Gibsona dobiva nastavak

Pasija, dramatičan prikaz posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista u režiji Mela Gibsona postao je 2004. godine veliki biblijski blockbuster. Gibson nikada nije skrivao razloge zbog kojih se odlučio na snimanje ovoga filma, kojega je pripremao gotovo dvanaest godina godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. 

Film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.
 
 
Kako saznaje Hitflix, dvanaest godina nakon prvog filma stiže neočekivani nastavak The Passion of the Christ 2. Gibson je na ovome projektu ponovno udružio snage sa scenaristom Randallom Wallacem s kojim je surađivao na filmu Hrabro srce, a priča će se nastavljati na prvi film te ćemo nakon pasije vidjeti Gibsonovo viđenje Isusova uskrsnuća.
 
Randall je i službeno potvrdio glasine da su Gibson i on počeli raditi na scenariju, a na ideju o nastavku Pasije došli su za vrijeme snimanja filma Hacksaw Ridge. Randall koji je završio teološki studij na sveučilištu Duke University, kaže kako je uskrsnuće njegova specijalnost i kako je oduvijek smatrao da Pasija treba dobiti nastavak koji će po njegovom mišljenju biti još veći film.
 
Pasija s Jimom Caviezelovom u glavnoj ulozi zaradila je na svjetskim kino blagajnama velikih 612 milijuna dolara te tako postala film s najvećom zaradom u povijesti religijske tematike. Pasija je bila nominirana za tri Oscara - masku, originalnu glazbu te fotografiju. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala