Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.1.
Nove epizode emisija i raznovrstan izbor rado gledanih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Ovaj put emisija nas vraća u 1996. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

Real Madrid - Bijela legenda, HTV 2 u 22:15 sati
Prva Liga prvaka označila je početak prve dinastije Bijele legende. Real Madrid postavit će rekord koji je u to doba bio nezamisliv: pet naslova pobjednika Lige prvaka u pet godina.

FILMOVI

Greben spašenih, Doma TV u 20 sati
U proljeće 1945. godine američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.

Bitka za Midway, RTL u 20:15 sati
Bitka kod Midwaya započela je 4. lipnja 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Američki predsjednik, HTV 1 u 21:30 sati
Zašto najmoćniji muškarac na svijetu ne bi mogao imati ono što želi? Kao muškarac, on je usamljeni udovac koji se bori najbolje odgojiti kćerku. Kao predsjednik, pred izbore najpopularniji je kandidat sa najvećim brojem glasova.

Tomb Raider, Nova TV u 22:30 sati
Norveški filmaš Roar Uthaug donosi nam novu avanturu neustrašive Lare Croft. Film je inspiriran istoimenom hit igrom iz 2013. godine i prati Laru tijekom njene prve samostalne ekspedicije.

Vrućina, Doma TV u 23:20 sati
Film izvrsnog scenarija, s isto takvom glumačkog postavom i nadahnutom režijom Michaela Manna, jedan je od najboljih predstavnika žanra kriminalističke drame.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala