Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Pobjednici Plesa sa zvijezdama Mario Valentić i Ana Herceg
Tijesna borba do samog kraja, 500tinjak glasova odlučilo pobjednika

Video: Pobjednici "Plesa sa zvijezdama" Mario Valentić i Ana Herceg

Mario Valentić i Ana Herceg osvojili su titulu pobjednika 3. sezone showa "Ples sa zvijezdama", zahvaljujući 500-tinjak glasova prednosti pred Ištvanom i Zlatom.

Žiri je pobjednicima udijelio 117 bodova, dok su njihovi konkurenti dobili samo bod manje. Mario i Ana odabrali su za prva dva plesa valcer i jive, a Zlata i Ištvan tango i paso doble.

Flash player 10 potreban je za gledanje videa.

Zadnji ples (free style), Mario i Ana otplesali su za nijansu bolje od konkurenata.

Oba para bila su prilično simpatična, pa je i publika bila vrlo neodlučna, no na kraju ipak za par stotina poziva pobjeda odlazi Mariu i Ani.

Zlata je nakon proglašenja pobjednika izjavila: "Nismo iznenađeni. Znali smo s obzirom na zadnje dvije emisije da imaju jaku publiku. Zahvalila bih našim navijačima u studiju koji su žrtvovali svoj privatni život i osam subota proveli ovdje na hrt-u. Svaka im čast. Zahvalila bih se i Ištvanu ovako javno, i njegovoj partnerici Gabrijeli koja mi ga je posuđivala."

Mario je bio pomalo i iznenađen pobjedom: "Hvala svima, hvala producentima showa što su me pozvali i omogućili mi da budem dio njega i usavršim svoje plesne vještine, i hvala svima koji su me bodrili pred malim ekranima i ovdje u studiju". Jedna od najvatrenijih navijačica u studiju bila je, naravno, njegova žena Mirna.


No Barbaru to previše ne zabrinjava, a kamoli je može izbaciti iz takta, tako da je svoju voditeljsku ulogu odradila rutinski i na visini zadatka kao i njen kolega Duško.

Žiri je također posao odradio odlično. Bili su zanimljivi, tu i tamo duhoviti, i svakako jedna od glavnih karika koja osigurava  "Plesu sa zvijezdama" veliku gledanost.

Ukupno gledajući i ova sezona je zadovoljila, bez obzira na nedostatak "velikih zvijezda", a format nije izgubio na gledljivosti, tako da iduće godine sasvim sigurno možemo očekivati i 4. sezonu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala