Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Mrle i Prlja izazvali skandal u emisiji Nedjeljom u 2
Letovci su pokazali guzice i počeli prditi, a Stanković ih je prekrio vlastitim sakoom

Video: Mrle i Prlja izazvali skandal u emisiji "Nedjeljom u 2"

Flash nije instaliran. content.

Iako su se prije gostovanja s urednikom Aleksandrom Stankovićem dogovorili kako u emisiji neće psovati niti pokazivati gole guzice, članovi grupe Let 3 prekršili su dogovor pa je voditelj emisiju naprasno završio deset minuta prije kraja emisije. "Dogovor kuću gradi, a vi ste kuću srušili!", ljutito im je rekao Stanković, dajući do znanja da takav incident nije, kako se ispočetka činilo, bio unaprijed dogovoren.

Stanković je negdje na polovici emisije izgubio strpljenje, jer Mrle i Prlja nisu prestajali psovati. "Prčili bi Severinu", "Ko jebe rukometaše" te stalno spominjanje pjesme "Riječka pička" iznervirali su voditelja, a vrhunac se dogodio kad je u studio došao gost riječkih rokera, izvjesni doktor čija je zadaća bila demonstrirati sporno izbacivanje čepova.

Flash nije instaliran. content.

Nakon što je Stanković pokušao otjerati "doktora", Mrle i Prlja su ustali, skinuli hlače i iz stražnjica počeli izbacivati bijeli prah. Emisija je dosegnula vrhunac kad se Stanković ustao, skinuo sako (!!!) i njime prekrio njihove stražnjice, nakon čega ga je ponovno obukao i ustvrdio kako hitno mora na kemijsko čišćenje. I nakon tog incidenta im je dao još jednu priliku, ali Letovci nisu posustajali u psovkama, pa je naglo završio emisiju.

Ono što se ispočetka činilo kao neki interni dogovor pretvorilo se u neviđeni debakl zbog kojeg će vjerojatno i Let 3 i Aleksandar Stanković snositi sankcije. HTV-ovom uredniku nezapamćeni se incident dogodio samo dva tjedna nakon gostovanja Zvonimira Hodaka, kad je postigao najbolji HTV-ov rezultat gledanosti u posljednje tri godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    0 0
    franz franz @ 2.1.2009. 21:11

    .. pa u ringu u kojem su bili stunkovic i let3, pobjedio je nokautom let3!!.. stunkovic je primio ozbiljan udarac s boka, te nije se oporavio u periodu vremenskom od 10 sekundi, i normalno, kapitulacija predao je meć!! malo mi je to od njega ne profesionalno i ne korektno, ipak je on zvučio kao favorit i morao održati svih 12 rundi, pa ako niš drugo na poene od sudaca dobit!!

    ali neeee .. morao je on izgubiti živce i potcijeniti protivnika, i onda mu je još ekipa kriva...

    ma daaaj.. ohladi...

    franz

  • #8
    0 0
    gordan gordan @ 2.1.2009. 20:53
    Opširniji video je bio objavljen ovdjehttp://mojtv.hr/magazin/#magazin-1462-video-mrle-i-prlja-izazvali-skandal-u-emisiji-nedjeljom-u-2
  • #7
    0 0
    gorlock gorlock @ 2.1.2009. 20:45

    BEZ CENZURE!!!!!!!!!!!!!

  • #6
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 1.1.2009. 22:32

    Mrle i Prlja nisu izazvali nikakav skandal u emisiji Nedjeljom u 2!

    Zanima me zašto je ta emisija prekinuta, a nisu prekinute mnoge druge emisije Aleksandra volimsamsebe Stankovića u kojima su gostovali puno neprihvatljiviji i teže probavljivi gosti!?

    Po meni je za ovu zemlju puno opasnije gostovanje i izjave radikala Zmage Jelinčića koji otvoreno napada Hrvatsku i tvrdi da smo u ratu sa Slovenijom od guznom tehnikom ispucanih čepova Let-a 3...

    Stankoviću, Stankoviću, proziran si...   

  • #5
    0 0
    gorlock gorlock @ 14.12.2008. 20:32

    SLOBODA IZRAŽAVANJA, PA TKO VOLI NEK IZVOLI........

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala