Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.5.
Za one koji ne prate finale Eurosonga ima velik izbor novijih i starijih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 13.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Liverpool: Izbor za pjesmu Eurovizije 2023. - FINALE, HTV 1 od 21 sat
Pratimo finalnu večer 67. izdanja izbora za najbolju pjesma Eurovizije 2023. koje se održava u Liverpoolu i navijamo za Let 3 zbog kojih se Hrvatska nalazi u finalu nakon punih 6 godina. Video nastupa na polufinalu dosad je pregledalo više od 2,5 milijuna ljudi!

FILMOVI

Troja, Doma TV u 20 sati
Radi se o izvrsnoj adaptaciji legendarnoga Homerovog epa Ilijada, čija su tema krvavi (i izrazito naturalistički opjevani) događaji vezani uz posljednju godinu ratovanja između Grka - Spartanaca i Trojanaca.

Brži od pravde, Nova TV u 20:15 sati
Dwayne Johnson pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovoj napetoj akcijskoj priči o smrtonosnom kriminalcu koji kreće u osvetnički pohod.

Pobješnjeli Max 2, RTL 2 u 20:15 sati
Budućnost neće pripasti pokornima, kako su nas stoljećima uzalud uvjeravali. Budućnost će pripasti spremnima na beskompromisnu borbu. Budućnost pripada pobješnjelom Maxu...

Hrid, RTL u 22 sata
Biokemičar Stanley Goodspeed živi u Washingtonu i radi za FBI. Kada mu zaručnica Carla Pestalozzi kaže da je trudna, Stanleyja nazove šef James Womack i kaže mu da je na otoku Alcatrazu zatočen 81 turist.

Liga pravde, Nova TV u 22:15 sati
Bruce Wayne i Diane Prince kreću u potragu za herojima koji će im se pridružiti u bitci protiv zastrašujućeg protivnika koji predvodi vojsku vanzemaljskih osvajača.

Istinita priča, Doma TV u 22:35 sati
Ovaj psihološki triler, temeljen na istinitim događajima, govori o osramoćenom novinaru (Jonah Hill) uvučenom u igru mačke i miša s optuženim ubojicom (James Franco) koji je preuzeo novinarev identitet.

Skrivena ljubav, HTV 3 u 22:25 sati
Ovaj film o sazrijevanju i prvoj ljubavi treći je dio Guadagninove svojevrsne trilogije o žudnji dok je scenarij napisao legendarni scenarist i redatelj James Ivory, poznat po nagrađivanim adaptacijama brojnih književnih klasika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala