Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 3.4.
Nedjeljnju večer provedite opušteno uz zabavne emisije, našu seriju i tri napeta filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 3.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3.4.

SERIJE / EMISIJE

Duga mračna noć, HTV 1 u 20:02h
Zima. Idilično, predbožićno vrijeme u malom slavonskom mjestu, u kojem različite obitelji, hrvatske, njemačke, židovske, žive u nepomućenom skladu. Ali sluti se rat. Djed Alojz i njegov unuk Emil zaneseni su pričanjem njemačkih bajki i kao da nisu svjesni straha koji je zavladao u židovskoj obitelji Neumann. Njihov sin Robert, student medicine, vraća se kući u pratnji najboljeg prijatelja, Hrvata Ive, studenta agronomije, koji nastoji smiriti njegove ružne predosjećaje. Za to vrijeme njihov vršnjak Mata bezbrižno provodi dane u lovu, sviranju tamburice, ljubakanju i stalnom sukobu sa žandarima. Iva je sretan što će napokon Božić proslaviti u toplini roditeljskog doma.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Nove talente donosi četvrto izdanje Supertalenta. Vidjet ćemo tako tko će ovoga puta oduševiti četveročlani žiri Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Marija Petrekovića. Na kazališne daske četiri hrvatska grada stat će pjevači, plesači imitatori i pokazati žiriju svoj talent. Tko će proći u daljnje natjecanje, a tko neće zavrijediti naklonost žirija, ne propustite doznato ove nedjelje!

Celebrity Masterchef, Nova TV u 21:45h
Kandidate će ove nedjelje u još jednom zabavnom izdanju Celebrity MasterChefa na radnim jedinicama dočekati Kutija iznenađenja, a kako bi im i više začinili kuhanje, žiri je za njih pripremio još par dodatnih šokova: „Nisam se u svim ovim godinama toliko iznenađivao koliko se iznenađujem ovdje.“ komentirat će Vlado, Lana negodovati, dok će Baby Dooks biti pun optimizma: „Ma može sve, samo da me ne tuku, to je najvažnije!“ Druga novost krit će se u odabiru glavne namirnice do će treće iznenađenje za kandidate biti to da žiri neće probati jela svih kandidata.

FILMOVI

Brzi i žestoki 6, RTL u 20h
Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna $ za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima.  U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva. Zaustaviti ih se može jedino na ulici pa Hobbs poziva Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Plaća? Potpuni oprost za sve kako bi se mogli vratiti kućama i ponovno biti uz svoje obitelji.

Conan razarač, HTV 2 u 20:09h
U doba barbara i čarobnjaka lukava kraljica Taramis (S. Douglas) ponudi najsnažnijem i najhrabrijem od svih barbara Conanu (A. Schwarzenegger) da za nju izvrši jednu zadaću, a ona će za uzvrat vratiti iz mrtvih ženu koju je Conan volio. U dvorcu uz Taramis živi njezina rođakinja princeza Jehnna (O. d'Abo). Ona je jedina osoba na svijetu koja, ako prijeđe put što joj ga je sudbina odredila, može doći do čarobnog ključa. Taj ključ otvara rog obilja - sva bogatstva svijeta. Ključ se nalazi kod čarobnjaka Toth-Amona koji se može pretvarati u razna stvarna i mitska bića. Conan prihvati ponudu.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 22:25h
Vrijeme radnje je 1935. godina. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala