Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


KSW 34: Bedorf vs. McSweeney i još dvije borbe za naslov
KSW 34: Bedorf vs. McSweeney i još dvije borbe za naslov

KSW 34: Bedorf vs. McSweeney i još dvije borbe za naslov


Pod krovom KSW organizacije 5. ožujka će se tražiti novi poredak u čak tri borbe za naslov prvaka. James McSweeney izazvati će teškaški pojas Karola Bedorfa. U polutškoj kategoriji Tomasz Narkun branit će naslov protiv Cassia Barbosse de Oliveire, a nasuprot pero prvaka Artura Sowinskog stajat će Fabiano Silva da Conceicao.

KSW 34: New Order pogledajte u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV i FightchannelTV.com, 5. ožujka s početkom u 20:00 sati.

U glavnoj borbi večeri, KSW-ov prvak teške kategorije, Karol Bedorf, branit će naslov po treći put. Poljak je titulu osvojio 2013. u borbi s Pavelom Nastulavom i nije poražen u posljednjih 7 nastupa. Rolles Gracie, Peter Graham i Michal Kita pokušali su mu preoteti pojas, ali bez uspjeha. “Coco” je vješti grappler i bivši eropski BJJ prvak, no opasan je i na nogama, što potvrđuje head kick nokaut Kite iz listopada. Idući čovjek koji će okušati svoju sreću protiv Bedorfa je 35-godišnji veteran iz Engleske, James McSweeny. “The Hammer” je publici dobro poznato ime jer smo ga kroz godine imali priliku vidjeti u brojnim organizacijama, od UFC-a i Cage Ragea do One FC-a, a nastupio je i u domaćoj Final Fight Championship promociji. U KSW-u je do sada odradio jednu borbu ugušivši Marcina Rozalskog u listopadu. McSweeny je inače nastupao kao poluteškaš tako da će 120 kila težak Badorf u tom segmentu imati znatnu prednost.

Prvak poluteške kategorije, Tomasz Narkun, u sunaslovnoj borbi večeri branit će svoj pojas po prvi put. Narkun se okitio naslovom u listopadu nokautiravši Gorana Reljića na KSW 32 priredbi u Londonu, čime mu se osvetio za poraz iz 2014. Novopečeni prvak je do sada upisao 11 pobjeda i dva poraza, a protiv Cassia Oliveire će pokušati dokazati da zaslužuje biti prvi čovjek poluteške kategorije. Cassio Barbosa de Olivira suočit će se s Narkunom umjesto prvotno planiranog Andrea Muniza. Brazilac je u profesinalnoj karijeri upisao 17 pobjeda od čega 11 submissionom i šest poraza. Posljednji nastup odradio je 16. veljače porazivši Ronnya Markesa u Brazilu.

Treća borba za naslov koju ćemo gledati na KSW 34 priredbi bit će u pero kategoriji. Prvak Artur Sowinski, baš kao i Narkun branit će pojas po prvi put. Naslov je osvojio u studenom porazivši Japanca, Klebera Koikea Erbsta, a za Poraz nije čuo još od 2012. Sowinski je u karijerio ostvario 16 pobjeda i sedam poraza, od koji je jedan djelo UFC-ove super zvijezde, Conora McGregora. Protivnik će mu biti “Mali Jacare”, Fabiano Silva da Conceicao. Riječ je o iskusnom Brazilcu profesionalnog scora 26-6-1. Od 26 pobjeda 13 ih je ostvario submissionom i 8 nokautom. Trenutno je u nizu od tri pobjede i ovo će mu biti debi u poljskoj promociji.

Ne propustite KSW 34: New Order na Fight Channel PPV i Fightchanneltv.com u izravnom prijenosu, 5. ožujka s početkom u 20:00 sati.

KSW 34: New Order

K. Bedorf vs. J. McSweeney (za teškaški naslov)
T. Narkun vs. C. de Oliveira (za poluteškaški naslov)
A. Sowiński vs. F. Silva (za pero naslov)
A. Saidov vs. Y. Enomoto
K. Kułak vs. M. Jewtuszko
Ł. Bieńkowski vs. S. Savov
S. Bajor vs. J. Maćkowiak
G. Szulakowski vs. B. Kurczewski
T. Kondraciuk vs. M. Wójcik

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala