Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night: Lineker vs. Dodson - najjače protiv najbržih ruku Bantama
Ne propustite UFC Fight Night 96 u noći sa subote na nedjelju s početkom u 05:00 sati iza ponoći

UFC Fight Night: Lineker vs. Dodson - najjače protiv najbržih ruku Bantama


Ovoga će vikenda UFC po drugi puta u svojoj povijesti posjetiti Portland i tom prilikom organizirati priredbu koju će predvoditi elitni borci iz bantam kategorije - John Lineker i John Dodson.

Riječ je o borcima koji su tijekom svoje karijere nastupali i u muha i u bantam kategoriji. Dok su Brazilca na ovu promjenu natjerali problemi sa skidanjem kilograma, Dodson je procijenio kako će ga ova promjena brže dovesti do nove borbe za naslov. Podsjetimo, Amerikanac je dva puta ostajao kratak u napadima na titulu Demetriousa Johnsona te nije bilo izgledno da bi u bliskoj budućnosti dobio novu priliku.

Ovaj susret bismo mogli nazvati susretom najjačih i najbržih ruku bantam kategorije. Dok je Lineker poznat po nevjerojatnoj snazi koja leži iza njegovih udaraca (sličnom bi se mogao još pohvaliti Cody Garbrandt), Amerikanac je već dugi niz godina, uz prvaka Johnsona, predstavljan kao najbrži borac na UFC-ovom rosteru.

Lineker će u ovaj dvoboj ući sa sjajnim nizom od pet pobjeda, od kojih posljedna dolazi iz meča s Michaelom McDonaldom kojeg je nokautirao sredinom prve runde. S druge strane, za “The Magiciana” će ovo biti druga borba nakon što je u rujnu prošle godine propustio priliku osvojiti pojas u muha kategoriji. Podsjetimo, on je u posljednjem nastupu za samo 37 sekundi zaustavio Manvela Gamburyana.

Sunaslovna borba eventa u Moda Centru donijet će nam okršaj bišveg Bellatorovog prvaka, Willa Brooksa, i brazilskog “Cowboya” - Alexa Oliveire. Brazilcu će ovo biti prvi put da u UFC-ovom oktogonu nastupa kao borac lake kategorije, dok će Brooks u ovom susretu tražiti priliku za ulazak u top 10 te samim time potencijalne dvoboje s borcima preko kojih bi mogao izboriti meč za najcjenjeniji pojas u svijetu slobodne borbe.

U glavnom ćemo dijelu večeri još gledati  okršaje između Joshue Burkmana i Zaka Ottowa te Louisa Smolke i Brandona Morena.

UFC Fight Night 96 ne propustite u noći sa subote na nedjelju s početkom u 05:00 sati iza ponoći. Izravan prijenos bit će dostupan na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.com-u.

UFC Fight Night: Lineker vs. Dodson

John Lineker vs. John Dodson
Will Brooks vs. Alex Oliveira
Joshua Burkman vs. Zak Ottow
Louis Smolka vs. Brandon Moreno

Uvodne borbe (Fox Sports 2)

Luis Henrique da Silva vs. Joachim Christensen
Hacran Dias vs. Andre Fili
Shamil Abdurakhimov vs. Walt Harris
Keita Nakamura vs. Elizeu Zaleski dos Santos

Uvodne borbe (UFC Fight Pass)

Nate Marquardt vs. Tamdan McCrory
Jonathan Wilson vs. Ion Cutelaba
Cody East vs. Curtis Blaydes
Kelly Faszholz vs. Ketlen Vieira

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala