Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night 94: Michael Johnson se čupa protiv opasnog Dustina Poiriera
Izravni prijenos iz State Farm Arene u Hidalgu, noć sa subote na nedjelju, 18. rujna u 04:00h iza ponoći

UFC Fight Night 94: Michael Johnson "se čupa" protiv opasnog Dustina Poiriera


Čak šest sjajnih dvoboja donosi UFC Fight Night 94 priredba koja je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 18. rujna. Event s Michaelom Johnsonom i Dustinom Poirierom u glavnim ulogama pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.comu s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

Johnson se mora "čupati" protiv opasnog Poiriera

State Farm Arena i teksaški Hidalgo su domaćini odlične “Fight Night” priredbe koja donosi nekoliko iznimno kompetitivnih dvoboja. Onaj o kojem se najviše priča jest “main event” u kojem se sastaju dva top borca lake kategorije: 7. na ljestvici Dustin Poirier i 10. Michael Johnson. Odmah valja napomenuti da će dvojac u ovaj meč ući s potpuno različitih pozicija; iza Johnsona su dva poraza (Dariush, Diaz), a iza Poiriera čak četiri slavlja u nizu (Ferreira, Medeiros, Duffy, Green). Stoga nije teško zaključiti tko je u boljoj poziciji, a “kome gori za petama”.

Hall vs. Brunson

“Co-main” event donosi obračun u srednjoj kategoriji između Uriaha Halla i Dereka Brunsona. Dvoboj je to 9. i 10. borca na rang ljestvici što govori u prilog tome da se radi o vrlo izbalansiranom meču dva u ovom trenutku vrlo izjednačena borca. Halla javnost zna kao drugoplasiranog iz TUF sezone koju su predvodili treneri Jones i Sonnen, ali i kao borca za kojeg je čak i Dana White vjerovao da će vrlo brzo biti šampion. No, Amerikancu još uvijek nešto fali pa je do sada u UFC karijeri ubilježio pet pobjeda i četiri poraza što i nije “score” borca koji cilja na sami vrh.

Umjesto Trujilla Glenn

Od ostalih dvoboja glavnog dijela večeri većini će najzanimljiviji biti obračun između veterana Evena Dunhama i Ricka Glenna u lakoj kategoriji. Iza Dunhama su tri impresivna slavlja u nizu kojima je ispravio jednako dugačak negativni niz. No, kada znate da je poražen od Dos Anjosa, Cerronea i Barboze, boraca sa samog vrha divizije, teško je biti previše kritičan.

Na “main cardu” se još nalaze dvoboji Alejandra Pereza i Alberta Moralesa u bantamu, Roana Carniera i Kennya Robertsona u velteru te Chrisa Wadea i Islama Makhacheva u lakoj kategoriji.

Izravni prijenos iz State Farm Arene u Hidalgu kreće u 04:00 sata iza ponoći. Stoga rezervirajte novi vikend za elitnu svjetsku MMA promociju i Fight Channel PPV.

UFC Fight Night: Poirier vs. Johnson

Dustin Poirier vs. Michael Johnson
Uriah Hall vs. Derek Brunson
Evan Dunham vs. Rick Glenn
Alejandro Perez vs. Albert Morales
Roan Carneiro vs. Kenny Robertson
Chris Wade vs. Islam Makhachev

Uvodne borbe:

Gabriel Benitez vs. Sam Sicilia
Joey Gomez vs. Jose Quinonez
Maximo Blanco vs. Chas Skelly
Augusto Montano vs. Belal Muhammad
Randy Brown vs. Erick Montano

Opširnije o UFC Fight Night 94 priredbi pročitajte na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala