Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uživo na FC PPV: Antun Račić u pohodu na M-1 naslov!
M-1 Challenge 64 pogledajte uživo na Fight Channel PPV u petak 19. veljače s početkom u 19:30 sati

Uživo na FC PPV: Antun Račić u pohodu na M-1 naslov!


Moskva će u petak 19. veljače biti domaćin M-1 Challengea 64 na kojem će nastupiti i jedan od najuspješnijih hrvatskih MMA boraca Antun Račić.

Cijeli događaj predvode Alexander Shlemenko i Vyacheslav Vasilevsky, a vidjet ćemo i borbu za upražnjeni naslov prvak u teškoj kategoriji između Alexandera Volkova i Denisa Smoldareva.

Antun Račić će u Moskvi biti jedan od četvorice boraca koji će se boriti za naslov prvaka u bantam kategoriji, a prva prepreka bit će mu Ukrajinac Vitaliy Branchuk. Račić (18-6) je u posljednjem meču svladao Alexeyja Nevzorova jednoglasnom odlukom sudaca i to upravo na jednom M-1 događaju. Bilo je to u rujnu prošle godine, a svakako treba naglasiti da je borac iz Dubrovnika u posljednjih šest nastupa ubilježio samo jedan poraz. Račić će na M-1 Challengeu 64 debitirati u bantam kategoriji, a njegovom će protivniku ovo biti drugi nastup na događajima ove ruske organizacije. U prvom je nastupu na M-1 poražen jednoglasnom odlukom sudaca od Yunusa Evloeva i to početkom 2014.

Vitaliy Branchuk je na omjeru od 20 pobjeda i 5 poraza te ima sedam pobjeda u nizu. Riječ je o vrlo dobrom stand up borcu koji je polovicu svojih pobjeda ostvario klasičnim ili tehničkim nokautom dok je šest puta svoje protivnike prisiljavao na predaju. Račić bi pobjedom protiv Branchuka ušao u finale te bi se našao na korak do naslova prvak ove ugledne MMA organizacije.

U drugom polufinalu borit će se Pavel Vitruk (12-2) iz Rusije i Sergey Morozov (6-0) iz Kazahstana. Nakon što je bio neporažen u 12 mečeva Vitruk je prošle godine doživio dva uzastopna poraza i to u pero kategoriji te se odlučio za prelazak u bantam. Morozov je zasad neporažen u karijeri, a dosad je dva puta uspješno nastupio na M-1 događajima.

U srednjoj kategoriji borit će se Amerikanac Joe Ray i Nodar Kudukhashvili iz Gruzije. Kudukhashvili (10-2) je jedan od ponajboljih gruzijskih MMA boraca i “submissioni” su njegova specijalnost dok je Ray (12-4) odličan stand up borac koji je 11 pobjeda ostvario prekidima.

Veliku pozornost na ovom M-1 događaju privući će dvoboj između Denisa Smoldareva i Alexandera Volkova koji će se boriti za upražnjeni naslov u teškoj kategoriji. Naime, nakon što je M-1 prvak Marcin Tybura postao član UFC-a naslov je ostao upražnjen, a čelnici M-1 odlučili su priliku dati Smoladervu i Volkovu. Estonac Smoldarev je na omjeru od 11 pobjeda i jednog poraza, a taj jedini poraz doživio je upravo od Tybure. Između ostalih pobjeđivao je i hrvatske borce Maru Peraka i Antu Deliju. Volkov (24-6) je bivši Bellatorov prvak u teškoj kategoriji, a nakon dva poraza koja je doživio prošle godine ovo će mu biti prvi nastup na jednom M-1 događaju.

M-1 Challenge 64 predvode borbom u srednjoj kategoriji Alexander Shlemenko i Vyacheslav Vasilevsky. Shlemenko (51-9) je tri puta bio Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji. Bogatu MMA karijeru započeo je 2004. te je većinu borbi završavao tehničkim ili klasičnim nokautima. Njegov protivnik Vasilevsky (27-3) bivši je M-1 prvak u srednjoj i poluteškoj kategoriji te jedan od popularnijih ruskih MMA boraca.

M-1 Challenge 64 možete gledati uživo na Fight Channel PPV u petak 19. veljače s početkom u 19:30 sati.

M-1 Challenge 64

Alexander Shlemenko vs. Vyacheslav Vasilevky
Denis Smoldarev vs. Alexander Volkov
Joe Ray vs. Nodar Kudukhashvili
Pavel Vitruk vs. Sergey Morozov
Antun Račić vs. Vitaliy Branchuk

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala