Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Transformeri 5 dobili ljetnu premijeru
Paramount je objavio datume izlaska nastavaka "Transformera" i jednog spin offa, a sve to u 3 uzastopne godine počevši s 2017.

"Transformeri 5" dobili ljetnu premijeru

 Paramount je objavio datume premijere nastavaka jedne od najunosnijih filmskih franšiza - Transformera

Prva tri filma Transformera zaradila su ukupno više od 2.5 milijarde dolara diljem svijeta, a s četvrtim filmom Transformers: Doba izumiranja, koji je bio u kinima prošle godine, utržak franšize popeo se na 3.77 milijarde dolara. 

Nova dva nastavka, Transformeri 5 i 6, stižu unutar tri godine, a uz njih ćemo gledati i jedan spin off u kojem je glavni lik autobot Bumblebee.
 
Paramountov nadobudni plan započinje s nastavkom Transformeri 5 koji u kina stiže 23. lipnja 2017. godine, a nastavlja se užurbanim rasporedom kroz iduće dvije godine. Dok će Bumblebee spin off publika gledati u kinima 8. lipnja 2018., 6. film franšize naći će se pred gledateljima premijerno 28. lipnja 2019. godine. Za sada još nije sigurno kako će se u ovaj raspored uklopiti nastavak Transformers 7.
 
Redatelj ove dugotrajne franšize, Michael Bay, ipak hoće režirati Transformere 5, no njegov daljnji angažman ostaje upitan.
Iako je Bay već nekoliko puta najavljivao da će predati štafetu nekom drugom i otići iz sf akcijskog serijala, čini se kako bi ovaj put za njega peti Transformeri mogli biti i posljednji. S obzirom kako će ovaj zbijeni raspored zahtijevati neprestani rad na tri filma kroz tri godine, nakon petog filma mogli bismo uistinu i vidjeti nove redatelje za kormilom Transformera
 
Što se tiče Transformera 5, poznato je kako će Bay režirati scenarij proizašao iz ruku nekoliko scenarista - Kena Nolana (Pad crnog jastreba), Arta Marcuma i Matta Hollowaya (Iron Man). Spomenimo i kako osim povratka Marka Wahlberga ostatak glumačke ekipe za sada nije poznat.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala