Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 22.1.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo zanimljive serije, Zagrebački festival i četiri napeta filma

TV Preporuke dana - Petak 22.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 22.1.

SERIJE / EMISIJE

Kosti, RTL 2 u 19:55h
Hodgins i Angela u laboratoriju planiraju detalje svog skorašnjeg vjenčanja, ne sluteći da će ceremoniju prekinuti vijest da je Angela već u braku. Brennan i Booth istražuju smrt adolescentice Chelsei, koja je, čini se, umrla od rijetke bolesti. Ispadne da se Chelseina mama Cynthia, koja umire od AIDS-a, nije mogla pomiriti s činjenicom da nakon njezine smrti nitko neće brinuti o njezinoj kćeri pa ju je iz milosrđa predozirala lijekovima.

Navy CIS, Doma TV u 20h
Nakon što ulove međunarodnog trgovca oružjem, tim NCIS-a doznaje da će tajni mornarički oružani sustav biti prodan La Grenouilleu, važnom trgovcu oružjem. Kako bi spriječili transakciju, tim će poslati Duckyja na tajni zadatak. U međuvremenu, čini se da na istom slučaju radi i druga vladina agencija s drugim planovima. Kad je u napuštenom dijelu grada pronađeno truplo mornara, svi dokazi naizgled upućuju na to da je preminuo od slučajnog predoziranja, no kada tim otkrije još dokaza, ispostavit će se da je mornar ubijen. U međuvremenu, dok radi na slučaju, Tony se zbližava s lokalnim detektivom.

Zagrebački festival 2016., HTV 2 u 20:01h
63. Zagrebački festival vode Nevena Rendeli i Ana Radišić, a iza pozornice će s gostima razgovarati Ante Keš i Frano Ridjan. Nastupaju: Ana Opačak, Antonela Doko, Damir Kedžo, Diktatori, Elena Stella, Sanja, Zec & Marinko, Giuliano, Hari Rončević, Ivan Ive Županović, Keops feat. Renata Sabljak, Kristina Boban, Leteći odred, Marijan Ban, Marko Tolja, Mila Elegović, Noa, Pavel, Pravila igre, Silente i Žanamari.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Alper je završio u bolnici nakon što ga je Rahmi pretukao, no Rahmi to pokušava sakriti od Džihana. Zabrinut je jer ga Alper može tužiti policiji ako preživi. Stoga naredi da ga njegovi ljudi nadziru u bolnici. Nakon svađe s Džihanom, Ozkan napada njegova tjelohranitelja i ošteti mu auto. Džihan ga nakon toga odluči prijaviti policiji. Keriman je shvatila da joj brat Ozkan neće puno pomoći u životu, stoga je odlučila promijeniti ploču i „pomiriti se“ s Gulseren. Hazalina prijateljica Šejda priznala je Ozanu da ga je Hazal prijavila policiji zbog vožnje u pijanom stanju i bez vozačke dozvole. Ozan se odluči suočiti s Hazal te se posvađa s njom pred Džihanom, Gulseren i Džansu.

FILMOVI

Princ Perzije: Pijesak vremena, RTL u 19:50h
Odmetnuti princ (Jake Gyllenhaal) i zagonetna princeza (Gemma Arterton) utrkuju se sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onome tko ga posjeduje da zavlada svijetom.

Pljačka, HTV 1 u 20:06h
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

Sektor 8, RTL u 21:55h
Samo Snow (Guy Pierce), vladin agent optužen za zločin koji nije počinio, može zaustaviti pobunu zatvorenika koji su zavladali zloglasnim zatvorom koji lebdi u Zemljinoj orbiti i osloboditi predsjednikovu kćer koju vođa pobune drži kao taokinju.

Predigra za brak, Nova TV u 22:10h
Charlie Logan je od malih nogu bio proklet da svaka žena s kojom bude intiman pronađe ljubav u drugom muškarcu. Njemu to ne predstavlja neki problem jer prema njima ne osjeća ništa, no što će Charlie napraviti kada osjeti ljubav?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    gorlock gorlock @ 22.1.2016. 21:16

    Redovito pogledam ovaj vaš pregled programa - tv preopruke i ok su.

    No, da li bi mogli vikendima također izdvojiti pregled filmova, ne svih naravno, najboljih recimo, vrijednih pažnje za vikend sa svih filmskih tv kanala dostupnih u HR uz one koji se prikazivaju na nacionalnim tv kanalima?

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala