Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anthony DiNozzo odazi iz NCIS-a
Michael Weatherly, glumac omiljenog specijalnog agenta NCIS-a DiNozza, nakon 13 godina napušta kriminalističku seriju

Anthony DiNozzo odazi iz NCIS-a

 Glumac Michael Weatherly,  jedna od omiljenih zvijezda američke kriminalističke serije NCIS, napušta ulogu po kojoj je najpoznatiji - specijalnog agenta Anthonyja DiNozza.

 
Michael Weatherly bio je od samih početaka u NCIS-u, jednoj od najobožavanijih dramskih serija, a službeno će izaći iz serije s krajem tekuće, odnosno 13. sezone. 13. sezona počela se emitirati u rujnu 2015., a još uvijek se emitira na američkoj televiziji (CBS). 
 
Weatherly se oglasio na Twitteru povodom svoga odlaska, a u nizu od nekoliko kratkih tweetova podijelio je nekoliko lijepih riječi; što o svome liku, a što o suradnicima i poslodavcima.
 
"DiNozzo je predivan, donkihotski lik, a glumeći njega posljednjih 13 godina nisam se mogao više zabavljati." 
 
"Les Moonves i CBS dali su mi priliku života." 
"Nedostajat će mi ova odlična glumačka ekipa, koji su mi bili poput obitelji, a fanovima diljem svijeta - HVALA VAM, bila je to izvanredna vožnja!"
 
U svojoj izjavi iz CBS-a o glumcu su rekli - "On je cijenjen član obitelji CBS-a, a bezgraničan šarm i talent koji odnosi na ekran kao 'vrlo' specijalni agent Tony DiNozzo pomogao je učiniti od NCIS-a ono što je danas - broj 1 dramska serija u svijetu. Zahvaljujemo se Michaelu za njegov doprinos ovoj uspješnoj franšizi i radujemo se nastavku suradnje na novim projektima."
 
Uz Marka Harmona, Pauley Perrette i Davida McCalluma Michael Weatherly je bio jedan od preostalih glumaca izvorne glumačke postave.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala