Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona Preostalih bit će ujedno i posljednja
Tvorac HBO-ovog hita "Preostali" Damon Lindelof najavio je spektakularno finale ove postapokaliptične serije

Treća sezona "Preostalih" bit će ujedno i posljednja

Damon Lindelof, tvorac hvaljene HBO-ove serije Preostali (The Leftovers) najavio je sljedeću treću sezonu rekavši kako će ona ujedno biti i posljednja.

Serija čiju smo posljednju epizodu druge sezone gledali prošli tjedan, rađena je prema istoimenom romanu Toma Perrotte. Priča je to o ljudima koji su ostali na Zemlji, nakon apokaliptičnog tajanstvenog nestanka ostatka čovječanstva. 
 
 
Predsjednik HBO-a Michael Lombardo rekao je u svojoj izjavi za medije kako su Preostali postali jedna od najposebnijih serija ovog TV kanala, s vrlo strastvenim fanovima. „Divimo se i u potpunosti podržavamo Damonovu umjetničku viziju da u sljedećoj sezoni seriju dovede do finala.“
 
Lindelof je naglasio kako je izuzetno zahvalan što je HBO njegovoj ekipi dao u potpunosti razriješene ruke da ostvare sve ideje oko serije, posebno kada se radilo o nasilnim ili kontroverznim scenama, ali je dodao kako je upravo sada pravo vrijeme da se serija privede kraju.
 
 
„Napravivši sjajan početak i razradu priče, za mene kao autora će sada biti najveći izazov dovesti seriju do pravoga kraja. A pod time mislim na kraj koji je s jedne strane dvosmislen, ali izuzetno emotivan, kao što je i sve što smo napravili do sada“, rekao je Lindelof.
 
Za sada još nije poznato u kojem će smjeru ići posljednja sezona, a nije potvrđena ni glumačka postava, iako možemo pretpostaviti da će se većina glavnih glumaca uključujući i Justina Therouxa vratiti u ring na finalnu rundu.
 
Dosadašnje epizode Preostalih možete pratiti putem streaming usluge HBO Go

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala