Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Maisie Williams se vraća Doktoru
Zvijezda serije "Igra prijestolja" ove se sezone već pojavila u dvije epizode kultne britanske serije "Doktor Who"

Maisie Williams se vraća Doktoru

Dugovječna BBC-jeva znanstveno-fantastična serija Doktor Who nikad se nije ustručavala vratiti neke likove ponovno u seriju za još jednu avanturu s Doktorom. Jedna od zanimljivijih komponenti serije temeljene na nevjerojatnim avanturama vanzemaljca koji putuje kroz vrijeme upravo jest to da 'zbogom' često ne znači zauvijek.

Najnovije lice koje će se vratiti u seriju jest ono Maisie Williams, zvijezde serije Igra prijestolja. Ona bi se treći put trebala vratiti u ulogu Ashildir, vikinške djevojke koja je postala besmrtna nakon što je Doktor spasio njeno vikinško selo od vanzemaljaca, a nju vratio u život.

Williams bi se trebala pojaviti u desetoj epizodi, epizodi u kojoj bi se Clara (Jenna Coleman) trebala posljednji put pojaviti kao Doktorova suputnica. Druga epizoda u kojoj se Williams pojavila na neki način je nagovjestila kako bi se sa Clarom uskoro moglo nešto dogoditi, a da bi za to nešto mogla biti odgovorna upravo Ashildir.

No ne mora značiti da će Clara umrijeti. Doktor Who nam je mnogo puta otkrio načine kako se riješiti suputnika bez ubijanja: Rose Tyler (Billie Piper) zarobljena je u paralelnom svemiru; Donna Noble (Catherine Tate) je bila primorana zaboraviti sve svoje avanture s Doktorom; Amy (Karen Gillan) i Rory (Arthur Darvill) zarobljeni su u New Yorku, u 20. stoljeću bez mogućnosti da ponovno vide Doktora. Tako da 'zbogom' ipak može biti zauvijek, ali ne mora uključivati smrt.

Međutim, malo je vjerojatno da će Maisie Williams, odnosno Ashildir, preuzeti ulogu sljedeće Doktorove suputnice. Tko će to biti, saznat ćemo vjerojatno tek sljedeće sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala