Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Lynch priprema svoje memoare
Neistine koje kruže Internetom David Lynch je odlučio ispraviti službenom biografijom

David Lynch priprema svoje memoare

Foto: YouTube 

Slavni i ekscentrični redatelj David Lynch, poznat po uratcima poput Twin PeaksaBulevar zločina, planira napisati svoje memoare. 

Djelo će imati naslov Life & Work (Život i djelo), a žanrovski će biti križanac između biografije i memoara. Sam Lynch knjizi će pridonijeti sjećanjima o susretima i događajima iz njegovog života koje će sam napisati, dok će novinarka Kristine McKenna pokriti biografsku stranu knjige kroz brojne intervjue s prijateljima, kolegama i suradnicima koje je David Lynch imao u svojoj dugoj karijeri. 

Intervjui koji će biti sastavni dio knjige sežu u daleke 70-te godine kada su se novinarka i redatelj upoznali, a sam broj intervjua seže do brojke 90. 

Preplitanje razgovora sa znancima te sjećanja i reakcije redatelja na određene trenutke karijere stvorit će jedan komplesan prikaz redateljevog života. "Life & Work" bi trebao biti dovršen do 2017. godine kada je najavljeno izdavanje knjige. 

Sam David Lynch je razloge objavljivanja ovakve biografije/memoara objasnio mnogim neistinama koje okružuju njegov život u javnom svjetlu.

- "Uokolo postoji mnoštvo sranja o meni, u knjigama i po Internetu. Moja želja je sakupiti sve informacije na jednom mjestu, pa ako netko želi saznati nešto, pronaći će to upravo ovdje." Kazao je redatelj te nadodao - "I ne bih pomišljao ovo raditi s nikim drugim osim Kristine; ona i ja se poznajemo odavno, i ona to kuži."

David Lynch trenutačno radi na novoj sezoni Twin Peaksa, čiju premijeru očekujemo iduće godine na Showtimeu.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala