Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tomb Raider reboot još uvijek traži redateljicu
Tri velike redateljice Kathryn Bigelow, Catherine Hardwicke i Mimi Leder bore se za redateljsko mjesto novog fima o Lari Croft

"Tomb Raider" reboot još uvijek traži redateljicu

Tomb Raider reboot munjevito se približava, a još nije odlučeno koja će od tri kandidatkinje preuzeti redateljsku palicu za sljedeću avanturu Lare Croft.

Kako donosi Tracking Board u najužem izboru za redateljsko mjesto ovog blockbustera ostale su redateljica Oskarom ovjenčanog filma Narednik James Kathryn Bigelow, redateljica Sumraka Catherine Hardwicke i slavna redateljica Žestokog udara Mimi Leder. Iako još ništa nije potvrđeno, najizglednije je da će redateljsko mjesto ipak preuzeti Bigelow i zbog velikog uspjeha njenog filma Zero Dark Thirty.
 
 
Najzanimljivije je što su se ova tri imena pojavila naknadno, dok se s novim Tomb Raiderom povezivala Tricia Brock koja je napravila nekoliko epizoda horor serije Živi mrtvaci, no kako se čini redateljica je ipak propustila priliku za ovaj veliki projekt u produkciji studija Warner Bros i Eidos. Scenarij za novi Tom Raider potpisuje Evan Daugherty poznat po filmovima Snjeguljica i lovac i Nindža kornjače.
 
Početkom 2000-ih snimljena su prva dva filma temeljena na seriji iznimno popularnih videoigara o neustrašivoj britanskoj arheologinji, Lara Croft: Tomb Raider i Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi.
 
 
Koja će od tri velike redateljice preuzeti vodstvo nad ovim projektom ostaje nam vidjeti, a nove avanture Lare Croft u studenome prvo stižu u obliku videoigre pod nazivom Rise of the Tomb Raider.
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala