Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.2.
Odlične serije te noviji i stariji hit filmovi

TV Preporuke dana – Petak 2.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Pariz na Cetini! Projekt od velike važnosti za Kneževinu, a i za Slavomira, dakako. Treba samo prvo malo skrenuti Cetinu i mostom spojiti dvije obale, ali ni to nije neki problem.

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Nakon što lokalnu poslovnu ženu Andreu de Ritter nađu brutalno pretučenu na smrt, Lewis i Hathaway počinju istraživati slučaj umorstva koji se čini usko povezanim s ucjenom.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:50 sati
Wallander istražuje brutalno ubojstvo staroga para na zabačenoj farmi. Netko iz policije pušta u javnost staričine posljednje riječi, što uzrokuje rasističke odmazde u Ystadu.

Dokaz nevinosti, HTV 2 u 23:25 sati
Unatoč najboljim namjerama, Joe se, radeći na slučaju ubijene djevojke, sve više zapetljava u laži.

FILMOVI

Ubij ih nježno, HTV 1 u 20:45 sati
Priča ovog napetog krimića odvija se u New Orleansu, a prati Jackieja Cogana (Brad Pitt), čvrstog i iskusnog kriminalca koji pokušava otkriti tko stoji iza pljačke koja se dogodila za vrijeme pokeraške igre s visokim ulozima u organizaciji mafije.

Narednik James, HTV 1 u 22:55 sati
Nominiran za Oscara u devet kategorija, film redateljice Kathryn Bigelow koji je neviđeno nadahnut i realističan prikaz rata nagrađen je sa 6 Oscara, među ostalim za najbolji film, režiju, originalni scenarij, montažu.

Nadogradnja, RTL u 23 sata
Gray Trace u jednom će brutalnom i tragičnom događaju izgubiti sve. Njegova situacija privuče pažnju tajanstvenog milijardera koji Grayu ponudi lijek u obliku eksperimentalnog implanta zvanog STEM. Nevoljko, Gray prihvati.

Plan B, Nova TV u 23:30 sati
Ova romantična komedija dokazuje da se svatko može zaljubiti, oženiti i imati dijete, no kada to učinite obrnutim redoslijedom možete biti sigurni da ste stvoreni jedno za drugo.

Palm Springs, Nova TV u 1:30 sati
Neobična romantična komedija u kojoj se dvoje nepoznatih ljudi, gostiju na vjenčanju, nađe u beskonačnoj vremenskoj petlji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala