Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vladan Vidović osramoćen i bez 25 000, Tomislav Grdaković uzeo 10 000 kuna
"Trenutak istine" nastavlja Zdenka Jažo, koja iskorištava ljubavnika

Vladan Vidović osramoćen i bez 25 000, Tomislav Grdaković uzeo 10 000 kuna

Nakon Nade Ivanić, koja se osramotila u prošloj emisiji i zbog laži o ljubavniku ostala bez 50 000 kuna, slično je ponovio 25-godišnji Vladan Vidović, zidar iz Petrinje, koji je u braku godinu dana i očekuje prvo dijete.

U prošloj emisiji osvojio je 10 000 kuna, a u ovoj je došao do 25 000 odgovorivši istinito na pitanja: Vjerujete li da je vaša supruga nevinost izgubila s vama - ne; Jeste li supruzi plaćali 1000 kuna na mjesec samo da ne ode na more - da; Jeste li ikad tijekom seksa ženu zvali pogrdnim imenom - da.

Na pitanje: Jeste li mali seksualne odnose sa bivšom curom i nakon što ste počeli vezu sa sadašnjom - gumb spasa stisnuo je prijatelj Ilija! 10., zamjensko pitanje glasilo je: Jeste li ikad u braku maštali o seksu sa bivšom prijateljevom djevojkom - da! Potvrdnim odgovorom na pitanje: Jeste li ikad bili u vezi sa ženom koja je majka dvoje djece - osvojio je 25 000 kuna i odlučio ići dalje.

Kao i kod Nade u prošloj emisiji i on je pao već na prvom pitanju, a ostala bi mu još tri do 50 000 kuna. Na pitanje: Je li vaša bivša djevojka ostala trudna s vama - odgovor "ne" ispao je lažan, pa se njegova žena u bolnici sigurno nije lijepo osjećala gledajući kako osramoćen odlazi iz studija - i još k tome bez ijedne kune!

Emisiju je nastavio tridesetogodišnji Tomislav Grdaković, automehaničar iz Samobora. Oženjen je i otac kćeri Viktorije te poljoprivrednik, koji pomaže djedu, a radio je i kao mehaničar. Kao pratnja u studiju su bila dva prijatelja i 20-godišnja supruga Sanja (udala se sa 17!).

Treća natjecateljica bila je 37-godišnja Zdenka Jažo, iz Nove Gradiške, nezaposlena, razvedena, majka dvojice sinova. U studiju su joj podršku davali krsni kum, prijateljica i majka.

Na pitanje voditeljice Jasne Nanut - zar joj ne smeta ta činjenica? - Zdenka je opako uzvratila: "Možda i ja koristim tu činjenicu"!?

Da je točna voditeljičina opaska da "svatko tko dođe mora ostaviti sram pred vratima našeg studija" potvrđuje i kratka najava sljedeće emisije. Zdenka će morati odgovoriti i na pitanje "Gadite li se samoj sebi nakon seksa sa svojim ljubavnikom"?, a dva muška natjecatelja čekaju pitanja: Volite li odjevati žensku odjeću"? i "Jeste li ikada imali spolne uši"?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    IMBA imba @ 19.11.2008. 1:28

     vidim da vam se greška već nekoliko puta ponavlja pa ću vas ispraviti -

     voditeljica nije Ivana Nanut nego Jasna Nanut. 

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala