Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Spader u Crnoj listi premijerno na HRT-u
Uzbudljiva serija koja je prošle godine osvojila Primetime Emmy će se prikazivati petkom i subotom u večernjem terminu

James Spader u "Crnoj listi" premijerno na HRT-u

Poznati nagrađivani glumac James Spader (Osvetnici: Vladavina Ultrona, Bostonsko pravo, Pravda za sve, Tajnica) stiže na male ekrane u kriminalističkoj seriji Crna lista (The Blacklist) koja mu je 2014. i 2015. donijela nominacije za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u televizijskoj seriji seriji!

HTV 1 u sklopu svoje jesenske sheme prikazuje ovu hvaljenu seriju kreatora Jona Bokenkampa (Savršeni stranac, U tuđoj koži) o tajanstvenom genijalnom kriminalcu Raymondu "Redu" Reddingtonu kojeg je utjelovio James Spader. Uz njega su glavne uloge ostvarili i Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper) i Jamie Jackson (Ranko Zamani).

Radnja ove uzbudljive serije prati Reda, bivšeg agenta američke vlade koji se već godinama nalazi na popisu najtraženijih kriminalaca FBI-a. Kad se jedan dan Red dobrovoljno pojavi u njihovom sjedištu svima je jasno da ima skrivene namjere: naime, Red im nudi suradnju i spreman im je predati svoju crnu listu – popi najopasnijih svjetskih kriminalaca za koje FBI niti ne zna da postoje. Red će to napraviti samo ako mu dovedu mladu profilerku Elizabeth Keen koja niti ne zna za njegovo postojanje.

Što Red planira, kakve veze ima s njim Elizabeth Keen, je li crna lista stvarna ili izmišljena saznajte petkom i subotom na HTV-u 1 u večernjem terminu oko 23 sata, s time da prva epizoda počinje 11.9. u 22:50 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala