Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.8.
Nova epizoda omiljene serije "Crna lista" i odličan izbor filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 22:55 sati
Tajanstven trag koji su dobili od Reda vodi radnu skupinu prema otkrivanju sigurnosne prijetnje unutar državne službe.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Doma TV u 19:55 sati
Impresivna pustolovna fantazija Petera Jacksona, adaptacija posljednjeg nastavka kultne trilogije Johna Ronalda Reuela Tolkiena, broji čak 11 osvojenih Oscara.

Dora istražuje izgubljeni grad, Nova TV u 20:15 sati
Jedna od najpopularnijih junakinja crtanih filmova, Dora Istraživačica, je napokon dobila svoj avanturistički film.

Brzi i žestoki 5, RTL u 20:15 sati
Vin Diesel i Paul Walker predvode povratak zvijezda iz svakog poglavlja eksplozivne franšize o brzini. Ovoga puta se na suprotnoj strani od zakona nalaze bivši policajac Brian O’Conner i bivši kažnjenik Dom Toretto.

Deja Vu, RTL 2 u 20:15 sati
U New Orleansu se prilikom slavlja dogodi teška eksplozija upravo usidrena trajekta koji je doplovio iz Alžira, pri čemu pogine velik broj američkih mornara. Odmah se pokrene istraga o slučaju, u kojoj se osobito angažira agent Carlin (Denzel Washington).

Zločesti dečki 2, Nova TV u 22:10 sati
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju.

96 sati: Istanbul, RTL u 22:30 sati
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Serbedzija),otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu.

Časna, Doma TV u 23 sata
Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati dva svećenika da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala