Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nogometni izazivači pobijedili nogometašice Dinama
Ćiro i dalje puno psuje, no nogometaši ipak napreduju

Nogometni izazivači pobijedili nogometašice "Dinama"

Od svih sudionika u showu Ćire Blaževića - "Nivea for men nogometni izazov" (RTL, 19 sati) - najmanje vidimo samog Ćiru. Uglavnom pratimo trenera Damira Čavku i njegovog "mini me" pomoćnika.

Nakon emisija u kojima smo gledali odabir kandidata za treniranje i završnu utakmicu s klubom Rijeka, Ćirini nogometaši igrali su prvu pripremnu utakmicu.

Na pomoćnom stadionu Dinama u Maksimiru protivnik su im bile nogometašice Dinama, predvođene legendarnom Marijom Matuzić - Macom Maradonom. Po kišnom vremenu nije im bilo lako, no prema predviđanjima na kraju su slavili nogometaši sa 6:0.

Većina kadrova s Ćirom bila su zvučno prekrivena "bipom", radi velike količine psovki koje je upućivao igračima. Ipak, upozorenja su urodila plodom i pojednici su popravili igru. Nakon pobjede u svlačionici euforično su pjevali "dajte nam Rijeku da se igramo...", no vjerojatnije je da će sa profesionalnom momčadi oni proći slično kao danas nogometašice.

Bilo je vremena i za rođendansko slavlje igrača Gorana Wolfa, a poseban tretman dobili su u fitnes centru gdje su ih dvije trenerice dobrano izmučile. Posebno Bracu, kojem itekako treba vježbanje trbušnjaka, kako bi skinuo 20 kilograma viška.

Možda bi na današnjoj utakmici bilo i više golova, da se nije ozlijedio "metalac" Anis Ljuca. Posjetili su ga i uručili mu majicu na koju su se svi potpisali, a dali su mu i dres koji bi nosio da je mogao igrati, sa svojim prezimenom na leđima. On im je zauzvrat poklonio CD grupe Motorhead! Možda će sad manje slušati "cajke"!?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala