Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nadu Ivanić laž zbog ljubavnika koštala osvajanja 50 000 kuna
Ljubavnik je ipak seksualno ne zadovoljava dovoljno

Nadu Ivanić laž zbog ljubavnika koštala osvajanja 50 000 kuna

Nada Ivanić, 50-godišnja razvedena komercijalistica iz Zagreba, majka dvoje djece, koji su bili u studiju, zajedno sa njenom majkom, ponovno je sjela na "vruću stolicu".

Bila je u prilici je zaraditi 50 000 kuna no na nagovor publike i djece odlučila je riskirati. Na žalost, spotaknula se već na prvom pitanju na putu do 100 000 kuna. Na pitanje: "Zadovoljava li Vas ljubavnik u potpunosti?", Nada je odgovorila potvrdno. Rezultati poligrafskog testa pokazali su neistinu - čime je izgubila prethodno osvojenih 50 000 kuna!

Nakon svega što je otkrila o sebi i svojoj obitelji nema veće kazne od one da na tome, nakon sramoćenja, nije ništa ni zaradila!

Evo na kakva je sve pitanja odgovorila istinito: Uzbuđuje li vas seksualno uniforma vašeg ljubavnika - da; Dok ste varali muža jeste li se upustili u seksualni odnos na javnom mjestu - da; Biste li ostavili vašeg ljubavnika da vam se ukaže bolja prilika - da; Smeta li vam što su vaši roditelji još uvijek u jako dobrim odnosima s vašim bivšim suprugom - da; Jeste li ikad razmišljali kako ćete nakon očeve smrti pokušati osporiti očevu oporuku kojom vas je razbaštinio - da; Jeste li ikada pred svojim prijateljicama govorili ružno o kćerinom dečku - da; Da ostanete trudni sa svojim ljubavnikom biste li zadržali dijete - ne; Jeste li imali više od 3 abortusa - da (njezin sin, je čuvši odgovor, doslovno iskolačio oči?)!?

Na pitanje "Jeste li ikada poželjeli da supruga vašeg ljubavnika umre kako bi on oženio vas"?, kćer Sandra stisnula je "gumb spasa". Nada je potom dobila zamjensko, puno lakše pitanje, kojim je došla do 50 000 kuna: "Želite li da vaša kći prekine odnos sa sadašnjim dečkom"? Odgovorila je negativno i zaradila možda prvi iskreni pljesak publike, iako je većina očekivala drugačiji odgovor!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala