Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nam otkriva kosa Kita Haringtona?
Kraj pete sezone 'Igre prijestolja' ostavio nas je u nevjerici i sa mnogobrojnim teorijama o šestoj sezoni

Što nam otkriva kosa Kita Haringtona?

Peta sezona serije Igra prijestolja nedavno je završila i od onda ne prestaju priče o njenom kraju. Ukoliko do sada niste imali priliku pogledati petu sezonu upozoravamo da sada prestanete čitati jer se članak tiče tog šokantnog kraja.

Dakle, taj šokantan kraj na kraju pete sezone uključuje Jona Snowa, kojeg izdaju članovi Noćne straže. Tu scenu u kojoj Jon leži u lokvi vlastite krvi nećemo tako brzo zaboraviti, zato što je šokantna, ali i zato što su se odmah nakon završetka pojavile mnogobrojne teorije o tome je li popularni lik uistinu mrtav. Zapravo, jako puno ljudi vjeruje kako će se Kit Harington vratiti u ulogu Jona Snowa tijekom šeste sezone, a njegova trenutna frizura doprinosi tom vjerovanju.

Harington je primijećen u Wimbledonu ovoga vikenda i čini se kako se vratio na onu dužinu kose koja mu je ugovorom određena za ulogu u popularnoj seriji. U USA Today su usporedili frizure i zaključili da Haringtonova trenutna frizura izgleda dosta slično frizuri koju je nosi pred kraj pete sezone kada je izboden. Iako Harington nikada nije skrivao kako mu se ne sviđa frizura koju nosi Jon Snow, isto tako je i rekao kako bi ponovno pustio kosu ukoliko bi to neka uloga zahtjevala.

To znači da ove kovrče možda uopće nemaju veze sa kultnom serijom već sa nekim potpuno novim projektom. Međutim, obožavatelji se ipak nekako nadaju da je to priprema za šestu sezonu koja uskoro kreće sa produkcijom. Kako god da bilo, zima i dalje dolazi, kao i nove epizode koje stižu u proljeće. Za sada jedino možemo čekati i nagađati hoće li nas u novoj sezoni dočekati neko ludo oživljavanje ili sprovod.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala