Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fantastično ljeto na HBO-u!
Čeka nas nekoliko ekskluzivnih premijera novih HBO serija u isto vrijeme kad i u SAD-u ("Pravi detektiv", "Igrači", "Na rubu"...)

Fantastično ljeto na HBO-u!

Ljeto će na HBO-u obilježiti dugoočekivana premijera 2. sezone hvaljene HBO serije Pravi detektiv, ovaj put s Colinom Farrellom i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, kao i dvije potpuno nove HBO serije: Igrači, s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi, i crna komedija Na rubu u kojoj ćemo gledati Tima Robbinsa i Jacka Blacka. Naravno, HBO je za najtopliji period u godini pripremio i mnoge premijere svjetskih blockbustera, kontroverzne dokumentarce i specijale koji će se prikazivati na HBO, HBO Comedy i Cinemax kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

EKSKLUZIVNE PREMIJERE NOVIH HBO SERIJA U ISTO VRIJEME KADA I U SAD-u

PRAVI DETEKTIV
Ekskluzivna premijera 2. sezone hit-serije iz originalne HBO produkcije Pravi detektiv zakazana je za noć s nedjelje na ponedjeljak, 22. lipnja u 3 sata po lokalnom vremenu. Gledatelji će je također imati priliku pogledati i u udarnom terminu, isti dan u 20:05h. Bizarno ubojstvo spoji tri provoditelja zakona i profesionalnoga kriminalca koji se moraju snaći u mreži urote i izdaje u sušnom krajoliku Kalifornije. Colin Farrell je Ray Velcoro, Vince Vaughn igra Franka Seymona, a Rachel McAdams je Ani Bezzerides,. Scenarist serijala je Nic Pizzolatto, a redatelj prve dvije epizode je Justin Lin.

IGRAČI
Odmah nakon emitiranja Pravog detektiva II, na scenu HBO-a stupaju Igrači: ponedjeljkom u 4 sata po lokalnom vremenu te u udarnom terminu od 21:05h. Scenarij Igrača napisao je Steve Levinson, a serija istražuje živote skupine bivših i sadašnjih igrača footballa. Dwayne Johnson igra Spencera Strasmorea, umirovljenog sportaša.

NA RUBU
Tim Robbins, Jack Black, Pablo Schreiber, Aasif Mandvi, Maribeth Monroe... zvijezde su nove originalne HBO serije Na rubu, čija je ekskluzivna premijera zakazana za ponedjeljak, 22. lipnja u 4:30h, dok je sljedeći termin rezerviran za isti dan u 21.35h. Nova polusatna crnohumorna serija Na rubu usredotočena je na geopolitičku krizu i njezin utjecaj na trojicu različitih i očajnih ljudi: Waltera Larsona (Tim Robbins), američkog ministra vanjskih poslova, Alexa Talbota (Jack Black), nižeg diplomatskog službenika, i Zekea Tilsona (Pablo Schreiber), vrhunskog mornaričkog borbenog pilota.

TV PREMIJERE VELIKIH HOLIVUDSKIH BLOCKBUSTERA

Prvog dana kalendarskog ljeta, 21. lipnja u 20:05h, na HBO-u vas očekuje Denzel Washington kojeg ovaj put u ulozi Pravednika. McCall vjeruje da je ostavio svoju tajanstvenu prošlost za sobom i posvetio se novom, tihom životu. No, kada upozna Teri (Chloë Grace Moretz), mladu djevojku koju kontroliraju nasilni ruski gangsteri, ne može se držati po strani – mora joj pomoći. Tjedan dana kasnije, 28. lipnja u 20:05h na HBO stiže još jedan blockbuster – 300: Uspon carstva. U novom poglavlju epske sage koja se ovaj put odvija u morskoj areni, glavne uloge tumače Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey.

Srpanj na HBO-u također donosi brojne TV premijere hit filmova pa nas tako, iz tjedna u tjedan, u udarnom terminu od 20:05h očekuju: LEGO film, Sin City 2: Vrijedna ubojstva, Na rubu budućnosti, Planet majmuna: Revolucija i mnogi drugi...

Najbolje sklopljen film na svijetu LEGO film, na HBO stiže 5. srpnja. Ova animirana priča prati Emmeta, običnu LEGO minifiguricu, kojeg greškom identificiraju kao najčudesniju osobu i ključ za spas svijeta. Unovačen je u družinu stranaca na misiji koja treba zaustaviti zlog tiranina.

Robert Rodriguez i Frank Miller ponovno se udružuju da vrate ovaj vizualno dojmljiv strip na veliki ekran. U filmu Sin City 2: Vrijedna ubojstva (12. srpnja na HBO-u), najokorjeliji stanovnici grada susreću se s nekima od njegovih zloglasnijih žitelja. Strip je na filmu oživjela odlična glumačka postava: Mickey Rourke, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Alba, Josh Brolin...

Tjedan dana kasnije, 19. srpnja na HBO stiže znanstvenofantastični triler Na rubu budućnosti, s Tomom Cruiseom i Emily Blunt u glavnim ulogama. Epska akcija ovog SF trilera odvija se u skorašnjoj budućnosti u kojoj Zemlju neumoljivo napada rasa izvanzemaljaca koju nijedna svjetska vojska ne može poraziti.

U filmu Planet majmuna: Revolucija (26. srpnja na HBO-u), sve brojniji narod genetički evoluiranih majmuna predvođenih Cezarom nađe se pod prijetnjom skupine ljudi koji su prije deset godina preživjeli ubojiti virus. Film redatelja Matta Reevesa ove se godine natjecao za Oscara (u kategoriji najboljih vizualnih efekata), a vrhunsku glumačku ekipu čine Gary Oldman, Keri Russell, Andy Serkis, Jason Clarke i drugi.

HBO je za najmlađe gledatelje, između ostalog, pripremio i filmove Tom i Jerry: Izgubljeni zmaj (18. srpnja u 19:05h) i Scooby Doo: Frankenstraš (25. srpnja u 18:50h).

Cinemax u srpnju, u okviru ciklusa Subotnje premijere, donosi naslove: Moj cinčani krevet (4. srpanj u 20:15h), Najluđi intervju (11. srpanj u 20:00h) i Kalvarija (18. srpanj u 20:30h), ali pravi kuriozitet na Cinemax stiže 5. srpnja, kada će se u prime-time terminu od 20:00h, emitirati film Spomenik Majklu Džeksonu, srpskog redatelja Darka Lungulova ovjenčanog brojnim nagradama koje je osvojio na festivalima širom svijeta.

Kolovoz će HBO dodatno zagrijati brojnim TV premijerama, među kojima su filmovi Ako ostanem, Bessie, I Origins, Godzilla i mnogi drugi.

Inspiriran istoimenim bestselerom autorice Gayle Forman, film Ako ostanem prekrasna je priča o životu, ljubavi, glazbi i nadi koja nas ne smije napustiti ni u najtežim trenucima. Film redatelja R. J. Cutlera, na HBO-u će se emitirati 2. kolovoza u 20:05h. Za Oscar® nominirana Queen Latifah igra legendarnu pjevačicu bluesa Bessie Smith u HBO-ovoj drami Bessie (9. kolovoza u 20:05h) koja se fokusira na Smithinu transformaciju iz mlade pjevačice u usponu u jednu od najuspješnijih glazbenica 1920-ih i današnju ikonu.

Kritika ga je proglasila jednim od najboljih SF filmova 2014. godine, a koliko je I Origins odličan, gledatelji HBO-a mogu sami procijeniti već 16. kolovoza u 20:05h. I Origins je priča o doktoru Ianu Grayu (Michael Pitt), molekularnom biologu koji proučava evoluciju oka. Njegov rad počinje utjecati na njegov život poslije kratkog susreta sa egzotičnom mladom ženom (Astrid Berges-Frisbey)...

Thomas se budi u mračnom liftu. Pamćenje mu je izbrisano. Sjeća se jedino svog imena. Kada se vrata otvore, zaslijepi ga svjetlo i okruži grupa mladića – koji se, kao ni on, ne sjećaju tko su, ni zašto su tu. Film Labirint: Nemogući bijeg koji će na HBO-u biti premijerno prikazan 23. kolovoza u 20:05h, utemeljen je na bestseleru Jamesa Dashnera. Režirao ga je Wes Ball, a glume Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter…

Premijera znanstvenofantastičnog hita Godzilla, na HBO-u nas očekuje 30. kolovoza u 20:05h. Upečatljivu priču o najpoznatijem čudovištu na svijetu režirao je Gareth Edwards, a u glavnim ulogama su Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn i fantastični Bryan Cranston.

Sve ove filmove, od datuma emitiranja na HBO-u, moći će pogledati i korisnici naših usluga videa na zahtjev – HBO GO i HBO On Demand.

PREMIJERNI DOKUMENTARCI

Četvrtak na HBO-u rezerviran je za premijere dokumentaraca. U režiji za Oscar nominirane redateljice Irene Taylor Brodsky, dokumentarac Posljednji zagrljaj: Tri dana u kampu za ožalošćene (25. srpnja u 21:40h) inspirativan je pogled na neizbrisiv učinak koji povjeravanje, prijateljstvo i emocionalna potpora mogu ostaviti na djecu koja se nose s golemim gubitkom. Dokumentarna priča SOS linija za veterane na HBO-u nas očekuje 9. srpnja u 21:40h, 23. srpnja u 22.15h na rasporedu je Čovjek ptica, a tjedan dana kasnije (30. srpnja u 22:20h), HBO premijerno prikazuje poljski dokumentarac Kraljica tišine.

HBO i u kolovozu donosi brojne dokumentarne priče pa će gledatelji tako moći gledati Posvajanje: Natječaj za roditelje (6. kolovoza u 21:40h), zatim Njemačka putovnica (13. kolovoza u 21:40h), Toto i njegove sestre (20. kolovoza u 21:35h) dok je posljednji dokumentarni četvrtak u ovom mjesecu rezerviran za Kainovu djecu (27. kolovoz u 21:35h).

Svi dokumentarni filmovi također će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala