Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.4.
Za vas smo izdvojili emisije X Factor Adria i Masterchef te legendarni film Luca Bessona

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 26.4.

SERIJE / EMISIJE
 
X Factor Adria, RTL u 20 sati
Stigli smo do drugog dijela natjecanja koji će žiriju najteže pasti: od već odabranih kandidata, svaki člank žirija može dalje pustiti samo njih 6. Tko će biti 24 sretnika koji imaju x faktor?
Vikinzi, 2. sezona, 7. epizoda, HTV1 u 21:40 sati
U novoj epizodi popularne serije, Ragnar i kralj Horik ne mogu se složiti oko toga kako udijeliti pravdu jarlu Borgu.
 
Masterchef, Nova TV u 21:55 sati
Novi izazovi se nastavljaju. Pobjednik prošlog izazova imat će privilegiju odabrati glavnu namirnicu s kojom će kandidati kuhati. Za koga je putovanje stiglo kraju?
 
FILMOVI
 
Dvoboj kod Diabla, HTV3 u 20:35 sati
Ovo je jedan od prvih revizionističkih vesterna, djelo uglednog redatelja Ralpha Nelsona čiji je najpoznatiji film, isto tako vestern, Plavi vojnik, svojedobno izazvao velike kontroverze. U glavnim su ulogama izvrsni James Garner i Sidney Poitier, a sjajan nastup zabilježila je i omiljena glumica Ingmara Bergmana Bibi Andersson.
Leon Profesionalac, HTV2 u 20:55 sati
Ovaj film je bio američki debi kultnog francuskog redatelja Luca Bessona i po mišljenju mnogih kritičara možda i njegov najbolji film do sada. Leon je nominiran u nekoliko kategorija za francusku filmsku nagradu Cesar 1995. godine.
 
Redatelj hvaljenog filma Beter Luck Tomorrow, koji je ušao u službeni izbor Sundance Film Festivala i Toronto Film Festivala, Justin Lin, u trećem filmu Brzih i žestokih je preuzeo redateljsku dužnost od Johna Sigletona i prikazao svoju viziju oktanskog natjecanja na ulicama glavnog japanskog grada. Suvislijeg zapleta nego prijašnja dva dijela i zaista dobro koreografiranih utrka, Brzi i žestoki 3 pokazao se kao ugodno iznenađenje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala